U okviru 14.kola Prve Futsal Lige Srbije u Novom Pazaru će se u dvorani “Pendik” sa početkom od 19:00 časova, odigrati derbi meč ovog kola između trenutno drugoplasiranog KMF “Novi Pazar” i KMF “Crvena Zvezda”, koja do sada ima stoprocentni učinak u prvenstvu. Prenosimo očekivanja igrača oba tima, inače reprezentativaca Srbije, Strahinje Petrova i Ninoslava Aleksića…

Strahinja Petrov, KMF “Crvena Zvezda” Beograd:

Pre svega da napomenem da  ekipa KMF “Novi Pazar” zaslužuje svaki respekt, tako da rezultat iz 5.kola jesenjeg dela prvenstva ne mora ništa da znači. Imaju odlicnu ekipu sastavljenu od odličnih individualaca koji su savršeno ukomponovani od strane trenera Gavrilovića i sa razlogom imaju apetite za osvajanje titule.
Sa druge strane, mi moramo da verujemo u nas maksimalno pošto i mi takođe imamo aspiracije za osvajanje titule. Iako u ovom trenutku utakmica ne nosi preveliku težinu, očekuje nas preteška utakmica pred nadam se prepunim tribinama i jedva čekam nedelju da ista počne.

Sportski pozdrav za Futsal Balkan od Strahinje Petrova!

 Ninoslav Aleksić igrač KMF „Novi Pazar”:

Očekuje nas izuzetno teška utakmica u kojoj će obe ekipe dati sve od sebe da dođu do važne pobede.
Mi još uvek pokušavamo da dođemo do prave igre. Mislim da je ova utakmica vreme da pokažemo naš kvalitet i počnemo da igramo sve bolje i bolje.
Sto se tiče Crvene Zvezde, znamo njihove kvalitete, pokušaćemo da analiziramo njihovu igru što bolje i na taj način olakšati sebi u igri.
Možda imamo blagu prednost domaćeg terena, ali opet, derbi je derbi, pa ne bih nikome dodelio ulogu favorita. Sve u svemu pred nama je veoma zanimljiva utakmica. Vidimo se u nedelju u “Pendiku” od 19 časova. Veliki pozdrav!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.