Gospodin Vojkan Vukmirović je takođe srdačno izašao u susret Futsal Balkanu i izneo svoje mišljenje o novonastaloj situaciji…

Poštovanje za vas i pozdrav za sve pratioce Futsal Balkan-a. Prekid prvenstva Prve Futsal Lige Srbije i takmičenja Kupa Srbije nikome neće doneti ništa dobro. Taman kad se rešavao plasman na tabeli kako na vrhu tako i na začelju, desilo se nešto čemu se niko nije nadao. Svima nam je teško zbog toga, ali se nadam da će se to što pre rešiti.

KMF “Crvena Zvezda” je obeležila dosadašnji deo prvenstva i zasluženo je na vrhu tabele. Strahinja Petrov, Marko Perić i Tales su bili nosioci njihove igre. Ne bih izostavio ni učinak ostalih igrača, ali bih njih trojicu izdvojio. Što se tiče nastavka prvenstva i play off-a ne bih komentarisao, već bi to pitanje ostavio za ljude koji se bave organizacijom lige i pravilnikom FSS-a. Voleo bih da se prvenstveno nastavi, i da naš klub “Winter sport” dobije šansu da na parketu izbori što bolji plasman i bori se za titulu. Veliki pozdrav za sve vas.
Vojkan Vukmirović!

ĐORĐE PANTELIĆ IZNOSI SVOJE VIĐENJE..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.