Drua polufinalna utakmica…

Dve nedelje pauze, dodatne pripreme, bez takmičarskog ritma su prošle. U Vranju će se napokon parketom zakotrljati četvorka. Polufinale sa aktuelnim šampionom države ekipom KMF FON-a, koja je u četvrtfinalu savladala ekipu KMF Novi Pazar. Dugo čekana prilika za Vranjance da se bore za titulu je stigla. Prenosimo vam izjave iz oba tabora.

Visedecenijski san…

Najpre ulazak u finale play offa a zatim i borba za naslov prvaka!

Pre nego kažem nešto vise o polufinalnom meću protiv ekipe Fon-a iz Beograda, hteo bih da se osvrnem na regularni deo sezone gde smo apsolutno zaslužili da igramo play off a samim tim i da se borimo za titulu prvaka Srbije u futsalu!

Pokazali smo da je klub stabilan, da klub isplaćuje redovno svoje igrače, da nam je marketing podignut na veći nivo, da smo organizovali kvalifikacije sa Makedonijom, potom da smo dali dva reprezentativca za poslednje dve prijateljske utakmice sa Mađarskom i na kraju da imamo ubedljivo najviše navijača u ligaškom delu prvenstva.

Sve to je upravo i rezultat svega što nas očekuje u narednom periodu a ono krece već u nedelju od 19h u sportskoj hali u Vranju pa se nastavlja u sredu kada se igra i finale Futsal Kupa Srbije i nadam se iskreno na kraju i samom finalu play offa!!!

Kada je u pitanju polufinale i ekipa Fon-a tu nema nepoznanica, poznajemo se dobro i mislim da tu nema prostora za neka velika iznenađenja.

Poštujem svakog protivnika u prvoj ligi ali uvek svoju ekipu stavljam ispred svih jer verujem u sebe i svoje momke. Radili smo odlično par nedelja, fizički smo odlično spremni i jedva čekamo da utakmica počne.

Mi verujemo u 🏆uz naše navijače!!!

Biće takođe i direktnog prenosa kao što se i nadam da ce biti i puna tribina, tako da su svi uslovi stvoreni za dobar futsal!

Sportski pozdrav iz Vranja!

Davor Tasić kapiten KMF Vranje

Iz tabora ekipe KMF FON, aktuelnog šampiona države, komentar uoči polufinalnih mečeva dao nam je šef struke gospodin Miloš Alilović.

U prvu utakmicu polufinala protiv ekipe Vranja, ulazimo zdravi i spremni. Svi igrači su mi na raspolaganju, raduje povratak Aleksandra Pavlovića Čvrge kao i Lazića, tako da u nedelju očekujem da ponovimo dobru igru iz Pazara. Dobro je poznato da je Vranje izuzetno nezgodan kao domaćin dok su svoj kvalitet dokazali i osvojenim drugim mestom u prvenstvu. Nadam se punoj hali i sportskoj atmosferi, neka bude dobar futsal i ko bude bolji pobedi u prvom meču !

Miloš Alilović trener KMF FON 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.