Zimska sezona turnira je pred nama i sve je spremno za, drugi po redu, međonarodni božićni spektakl u Šapcu!


Šampionati u Srbiji, ali i ostalim zemljama Balkana i Evrope ulaze u završnu fazu i svi koji vole magičnu igru na petoparcu znaju šta to znači – najbolji igrači regiona će borbu za bodove zameniti borbom za medalje i vredne novčane nagrade! Jedan od najkvalitetnijih turnira, na kom su pored igrača iz regiona prošle godine nastupali i svima dobro poznati Brazilci Igor i Tales, jeste turnir u Šapcu!

Tales i Igor

Posle prvog izdanja, koje je bilo više nego kvalitetno i zadovoljilo je ukuse i najprobirljivijih futsal sladokusaca, sredinom decembra centar magične igre na petoparcu ponovo se seli u ovaj grad! Od 15. decembra, pa sve do 8. januara, publika u Šapcu imaće prilike da uživa u majstorijama najboljih futsalera i fudbalera koji će se boriti za pehare i vredne novčane nagrade! Nagradni fond za seniore je sjajnih 500.000 dinara i to raspoređenih na sledeći način:

1. mesto – 400.000 dinara

2. mesto – 70.000 dinara

3. mesto – 30.000 dinara

Kotizacija za seniore iznosi 12.000 dinara i ekipu možete prijaviti sve do 13. decembra na brojeve telefona:

069/ 38 – 10 – 780

066/ 247 – 100

Pored seniorskog turnira, koji će biti centralni događaj, u PSC ‘Zorka’ Šabac takmičiće se i oni najmlađi, petlići, kadeti i omladinci, ali i oni najstariji – veterani!

Detalji sa turnira mlađih kategorija

Titulu u konkurenciji seniora brani šabački Sind koji je prošle godine, na krilima majstora magične igre na petoparcu poput Igora, Talesa, Rnića, Antonića, Lazića i ostalih, a predvođen legendom srpskog futsala Predragom Rajićem, stigao do prvog mesta!

Sind

Drugoplasirana je bila ekipa FK Provo, dok je treće mesto pripalo timu Budućnost pocerski Dobrić.

FK Provo

Budućnost pocerski Dobrić

Nema sumnje da će se organizacioni odbor ove manifestacije potruditi da i ove godine sve prođe u najboljem redu i da će standardi biti pomereni za korak više.

Takođe, publika u Šapcu ispuniće tribine dvorane ‘Zorka’ do poslednjeg mesta, a južnoamerička atmosfera sasvim sigurno će pomoći igračima da pokažu i više od svojih mogućnosti.

Pored vrednih novčanih nagrada, najbolje očekuju i prelepi pehari koje je obezbedio jedan od sponzora turnira Salon pehara Jovanović:

Šabačku publiku čine svi, od dece, preko onih malo starijih, do baka, deka, ali i pripadnica lepšeg pola koje će i ove godine biti najlepši deo tribina dvorane ‘Zorka’!

Za kraj, pogledajte još nekoliko fotografija sa prošlogodišnjeg izdanja međunarodnog božićnog turnira u Šapcu:

Futsal Balkan prepoznao je kvalitet ovog turnira i biće medijski partner ovogodišnjeg spektakla, tako da ćete sva najzanimljivija dešavanja moći da pratite na našem portalu!

Pored našeg portala, sva dešavanja sa 2. Međunarodnog božićnog turnira u Šapcu možete pratiti i na zvaničnoj Fejsbuk stranici ove manifestacije:

ZVANIČNA FEJSBUK STRANICA MEĐUNARODNOG BOŽIĆNOG TURNIRA U ŠAPCU!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.