Nastavlja se sezona…

Bedem Crne Gore, bastion futsala na mapi Crne Gore, Bijelo Polje, grad u dolini Lima vas poziva na tradicionalni 51. Memorijalni turnir “Vaso-Šaban-Momo”!

U odnosu na primorje leti je svežije mnogo na severu Crne Gore, naročito kada iznad Bijelog Polja dunu vetrovi sa planina. Međutim u periodu od 02.avgusta, ni vetrovi nit hladni Lim neće biti dovoljni da rashladne sve prisutne na stadionu malih sportova “Nikoljac” kada krene “četvorka” da se gazi đonovima najboljih u regionu. Blizina granice sa Bosnom i Hercegovinom i Srbijom garantuje skup najboljih futsalera koji su već najavili učešće na ovom poluvekovmom turniru sa svojim ekipama.

Najbolji za najbolju publiku, koja je mereći se unazad godinama brojkama sa četiri cifre, uzimala učešće na ovom futsal spektaklu i time još više uveličavala ovu svetkovinu koja grad zaštitno lice grada. Kao i do sada, organizaciju ovog turnira na svoja pleća preuzela je “JU Centar za sport i rekreaciju” uz pokroviteljstvo Opštine Bijelo Polje. Zvanični partner turnira je Fudbalski Savez Crne Gore.

https://fb.watch/ejNpo4jhye/

Sponzor zadužen za osveženje tokom turnira je “Mineralna voda Rada”

Uplata po ekipi iznosi 100 evra dok je organizator obezbedio bogat nagradni fond koji predviđa sledeće nagrade:

1.mesto  3.500,00 €
2.mesto  1.500,00 €
3.mesto     750,00 €

Predviđene su i nagrade za najboljeg igrača i golmana turnira koje iznose po 100,00 evra.

Vaše ekipe možete prijaviti do 01.08.2022.gofine do 12 časova za kada je zakazan i žreb u prostorijama JU “Centra za sport i rekreaciju” Bijelo Polje, u ulici Nedjeljka Merdovića, sportska hala Nikoljac, sa početkom u 13 časova.. Početak turnira je ponavljamo 02.08.2022.godine a za sve informacije kao i prijave ekipa možete pozvati sledeće brojeve telefona:

+38267/855-525
+38267/617-557

kao i na email sport@bijelopolje.co.me

Uz svakodnevne TV izveštaje, izveštaje na FB stranici https://www.facebook.com/jucrsbp/

Futsal Balkan je prepoznao veličinu i značaj ovog turnira i na obostrano zadovoljstvo biti jedan od medijskih partnera.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.