Završeno je ovogodišnje…

U Pančevu je u nedelju uveče završeno ovogodišnje dvanaesto po redu okupljanje futsalerai  ljubitelje futsala na terenima SC “Mladost Novo Misa”.

Branilac trona ekipa “Auto-delovi Mima” nisu imali nameru da siđu sa trona na koji su se popeli na prošlogodišnjem turniru, tako da su postali jedina ekipa koja je do sada uspela da odbrani naslov najboljeg u Pančevu i ponovo uz pobednički pehar, kući ponela i novčanu nagradu u iznosu od 250.000 dinara.

Pred prepunim tribinama, nakon nedelju dana takmičenja uz učešće 16 ekipa, viđene su izuzetno kvalitetne utakmice, uz pregršt zanimljivih detalja, ogromne borbenosti za svaki pedalj terena i svaku loptu. U finalu su osvajači turnira bili bolji od ekipe “Slot club Eldorado” savladavši je rezultatom 3:2. Drugoplasirana ekipa osvojila je ček od od 70.000 dinara, dok je treće mesto pripalo ekipi “Marker Gigi ASD” koja je osvojila 30.000 dinara. Za najboljeg pojedinca proglašen je Stefan Dimić (Slot club Eldorado) koji je ujedno završio turnir kao najbolji strelac sa 10 postignutih pogodaka. Najbolji golman turnira je Uroš Jeftić (Auto-delovi Mima).

Vidimo se ponovo za godini dana iskusniji i bolji uz ionako uobičajenu odličnu organizaciju gospodina Ivana Štopulja, na trinaestiom po redu turniru na leto  2023. godine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.