Idemo svi ka…

Završene su MOSI u Novoj Varoši uz odličnu organizaciju, iz ličnog iskustva poznatog, tradicionalno gostoljubivih domaćina. MOSI su završene, ali zato kreće još veći spektakl koji preti da promeni zakone fizike i vrati Lim uzvodno zahvaljujući popularnoj “četvorci” i magičnoj igri na “petoparcu”,  koja će u ovom slučaju kao magnet u Bijelo Polje dovesti ono najbolje što u regionu postoji.

Bijelo Polje i turnir “Vaso-Šaban-Momo”, 51.po redu je pred nama. Već usijano leto, najbolji futsaleri će dovesti do tačke paljenja na terenima popularnog “Nikoljca”. Već u najavi, u dolinu Lima stižu futsaleri iz Užičkog Okruga, Nova Varoš, Prijepolje, potom su svoj dolazak najavili i igrači iz Bosne i Hercegovine. Kao šlag na tortu, tu su i oni najbliži koji će turnir “Vaso-Šaban-Momo” iskoristiti kao poslednju proveru pred nastupajuće prvenstvo, momci iz KMF Pruška, Brskova, Gorštaka a tu je i branilac titule Klub EXIT Mojkovac. Zato, ne čekajte poslednji voz, već prijavite svoju ekipu na vreme i uhvatite se u koštac sa najboljima.

 

“JU Centar za sport i rekreaciju” uz pokroviteljstvo Opštine Bijelo Polje i Fudbalski Savez Crne Gore kao zvaničnog partnera turnira uz neizostavnu “Mineralnu vodu Rada” garantuju svim prisutnima da će im boravak u Bijelom Polju i učešće na tur

Kotizacija za učešće po ekipi iznosi 100 evra dok je organizator obezbedio bogat nagradni fond koji predviđa sledeće nagrade:

1.mesto  3.500,00 €

2.mesto  1.500,00 €

3.mesto     750,00 €

Predviđene su i nagrade za najboljeg igrača i golmana turnira koje iznose po 100,00 evra.

Vaše ekipe možete prijaviti još sedam dana sve do 01.08.2022.gofine do 12 časova za kada je zakazan i žreb u prostorijama JU “Centra za sport i rekreaciju” Bijelo Polje, u ulici Nedjeljka Merdovića, sportska hala Nikoljac, sa početkom u 13 časova. Početak turnira je zakazan 02.08.2022.godine a za sve informacije kao i prijave ekipa možete pozvati sledeće brojeve telefona:

+38267/855-525

+38267/617-557

kao i na email sport@bijelopolje.co.me

Uz svakodnevne TV izveštaje, izveštaje na FB stranici https://www.facebook.com/jucrsbp/

izveštaje možete pratiti i na Futsal Balkanu.

Foto: Dalibor Rakočević

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.