Utakmicama grupne faze sinoć je nastavljen turnir “Podastinje 2020” kod Kiseljaka, a uspješan nastup imala je ekipa “Dvorac Bejići” sa dvije ostvarene pobjede.

U prvom meču programa igrači “Dvorca Bejići” ostvarili su siguran trijumf nad ekipom “NK Bilalovac” rezultatom 7:2. Nakon njih, na teren u Podastinju, istrčali su sastavi “Ceste company” i “Magija Hadžići”, a tri boda osvojila je ekipa “Ceste company” (6:2).

Posljednju utakmicu sinoćnjeg programa obilježila je efikasnost ekipa “Dvorac Bejići” i “Joško company”. Prisutni na tribinama u Podastinju vidjeli su 14 pogodaka, a momci iz “Dvorca Bejići” pobrinuli su se da ne pokvare utisak iz svoje prve utakmice. Rezultatom 8:6 ostvarili su svoju drugu pobjedu večeri i stigli do maksimalnog učinka na turniru.

Takmičenje u grupnim fazama nastavlja se večeras. Prvi na terene, od 20 časova, izlaze “Ugarak produkt” i “BH Play”. Od 21 čas svoj prvi ovogodišnji nastup na turnir imaće sastavi “Kreševo” i “Morea”. Nakon njih na teren ponovo izlaze momci iz “Ugarak produkta”, a ovaj put protivnik će im biti “AO Šiljo/GWH Partnerinstalationen”.

Raniji rezultati (19.6.):

Aspekt – Crni labud 2:2 (pen. 4:5)
Samirče/LH Nekretnine : Bijela tehnika 5:7
Esports : AP Brkić 5:3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.