Da li ste spremni za turnir sa nagradnim fondom od 800.000 dinara?!


Ove godine će se u Ćupriji održati, šesti po redu, tradicionalni futsal turnir koji će okupiti najbolje futsalere i fudbalere iz Srbije i regiona!

Razloga da prijavite ekipu ima puno – od prelepe atmosfere koju stvara publika u hali ‘Ada’, preko sjajne organizacije čelnih ljudi turnira koji iz godine u godinu pomeraju standarde, pa sve do nagradnog fonda koji će, kako smo već rekli, ove zime iznositi čitavih 800.000 dinara i biće jedan od najvećih u regionu!

Nagrade će biti raspoređene na sledeći način:

1. mesto – 500.000 dinara

2. mesto – 200.000 dinara

3. mesto – 100.000 dinara

Otvaranje turnira zakazano je za 8. decembar, revijalnu utakmicu odigraće ekipe iz Bijeljine i Leposavića, a takmičarski deo programa počeće odmah posle toga. Ekipu možete prijaviti do 1. decembra na broj telefona:

069/ 601 – 738

ili putem mejla na: adainfo@scc.org.rs

Takođe, na ovim kontaktima možete pitati sve ono šta vas zanima vezano za turnir, a isto možete uraditi i na Fejsbuk stranici Sportskog Centra Ćuprija:

FEJSBUK STRANICA SPORTSKI CENTAR ĆUPRIJA

Kotizacija za seniore iznosi 12.000 dinara, za veterane 8.000, dok će za mlađe kategorije biti 5.000 dinara. Nagrade su obezbeđene i za najstarije i najmlađe i nagradni fond za turnire veterana i mlađih kategorija iznosiće 60% od uplaćenih kotizacija. Žreb za grupnu fazu turnira održaće se 5. decembra od 18 časova, a titulu osvojenu prošle godine brani ekipa Menjačnica Keš, za koji su nastupali majstori magične igre na petoparcu poput Denisa Ramića, Miloša Stojkovića, Ninoslava Aleksića, Miloša Simića i ostalih.

Futsal Balkan je prepoznao kvalitet ove manifestacije pa će biti jedan od medijskih partnera spektakla u Ćupriji i ispratiće kompletan tok turnira! Kako je sve izgledalo predhodnih godina možete pogledati u galeriji na početku teksta.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.