Ponoćni turnir u malom fudbalu “Brod 2020” krenuo je danas u svoje 41. izdanje, a publika će u naredna tri dana imati prilku da uživa u neprekidnom programu futsal majstorija igrača iz nekoliko gradova Bosne i Hercegovine i regiona.

Učešće na turniru prijavile su 24 ekipe koje će se boriti za nagradu od 5.500 KM, a prema sistemu takmičenja igraće se po četiri grupe tokom dva dana. Za nedjelju je planirana završnica 41. izdanja Ponoćnog turnira u Brodu.

Utakmicom između Delija Brod i NVO Args otvoreno je ovogodišnje izdanje ove tradicionalne manifestacije, a do večernjih časova odigrani su svi susreti u grupama A i B. Plasman u osminu finala iz grupe A obezbijedili su DM Montaža i Delije Brod, a iz B grupe to su uradile ekipe Monika Madex d.o.o. i Fresh bar.

Prema propozicijama takmičenja odmah su odigrani i mečevi osmine finala između pomenutih ekipa, a rivali su bili Monika Madex d.o.o i Delije Brod odnosno DM Montaža i Fresh bar.
Prolaz u narednu fazu takmičenja pripao je sastavima Monika Madex d.o.o (3:1) i DM Montaža (9:1).

Trenutno se igraju utakmice u grupama C i D nakon kojih će uslijediti mečevi osmine finala između ekipa iz pomenutih grupa, a koje se plasiraju u eliminacionu fazu takmičenja.

Susreti za nastavak takmičenja iz osmine finala igraće se u kasnim noćnim satima što je jedna od specifičnosti ovog turnira koja ga čini jedinstvenim u regionu.

.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.