Gotova je grupna faza…
Šesti takmičarski dan na Vidovdanskom turniru “Jošavka 2021”. imali smo priliku gledati šest posljednjih utakmica grupne faze u kojoj su se takmičile ekipe iz grupa A i D. U grupi A, favorizovanu ekipu “SU Drinić/Roštiljnica Verona” za koju nastupaju futsaleri banjalučkog Policajca, iznenadio je “KMF Ljubić” predvođen fantastičnim Dejanom Živkovićem. U grupi D majstorijama omladinskog reprezentativca BiH Miloša Radujkovića ekipa “Kafe King” izborila se za prvo mjesto u grupi sa dvije pobjede, pored odlične ekipe “Blekstrend” iz Prnjavora Jaska Kovača.

VEČERAS NAS U JOŠAVCI OČEKUJE UZBUDLJIV RASPLET

Nakon odigrane grupne faze večeras počinje eliminaciona faza.

Već u prvoj utakmci nas očekuje jako zanimljiv susret izmedju ekipa Agromix Jošavka za koji nastupaju igrači KMF Jošavke i KM Čelinca i ekipa S.U. Drinić/Rostiljnica Verona za koju nastupaju igrači premijerligaša KMF Policajac.

U drugoj utakmici utakmici snage će odmjeriti veoma nezgodna ekipa P.P.V. Dejo i Pekara Obelix iz Kotor Varoša.

U trećem meču sastaju se ekipe Vujević BAU za koju nastupaju reprezetavici BiH Darko Milanovic Deko i Davor Arnautović sa dobro poznatim licima BiH futsala i šlep služba Cumbo za koju će nastupati igrači KMF Kneževa.

Zanimljivo će biti i u meču izmedju ekipa Blekstrend iz Prnjavora sastavljena od igrača KMF Obilić i ekipe Točiona kod Tepe sastavljena od igrača KMF Sokrates.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.