Drugu godinu zaredom nakon…

Mesto Majilovac, između Požarevca i Velikog Gradište, u blizini Srebrnog jezera, biće u centru pažnje futsal javnosti i ovoga leta. Možda malo po broju stanovnika u odnosu na susede  ali sudeći po prošlogodišnjem turniru, izrasta u “turističku futsal destinaciju” na mapi. Nakon dugogodišnjeg okupljanja ljubitelja malog fudbala i deset godina pauze, prošlo leto je održan prvi a ovog leta stiže i drugi “Noćni turnir u malom fudbalu Majilovac 2022″!

Sudeći po prošlogodišnjem, imajući u vidu dugogodišnju pauzu, organizatori su učinili sve kao da pauze nije ni bilo o čemu svedoče i vrhunski igrači, odlična zabava i publika zbog koje se igra futsal, koja je svako veče ispunjavala tribine i prostor oko terena do poslednjeg mesta.

Deo atmosfere sa prošlogodišnjeg turnira 

Kao što ste videli i sami, Majilovac vas mami da i ove godine budete deo ovog događaja.

I ove godine u organizaciji FK Mladi Borac iz Majilovca, uz svesrdnu pomoć Opštine Veliko Gradište kao i uz učešće velikog broja sponzora, po rečima članova Organizacionog odbora, ove godine, već poučeni iskustvom, će učiniti sve da ovaj turnir prevaziđe prošlogodišnji

Turnir “Majilovac 2022” počinje 25.06.2022.godine dok su prijave do 24.juna kada će biti održan i žreb. Utakmice se igraju na školskim terenima u centru mesta. Uplata po ekipi iznosi 10.000 dinara.

Predviđeni nagradni fond iznosi 400.000 dinara .

Nagrade za najbolje tri ekipe iznose:

-prvo mesto 250.000 dinara,

-drugo mesto 100.000 dinara i

-treće mesto donosi 50.000 dinara.

Uz novčane ekipne nagrade, obezbeđene su i nagrade za najbolje pojedince i publiku, kojoj će sigurno najveću nagradu predstavljati uživanje u čarolijama bivših, sadašnjih, potencijalnih reprezentativaca, kao i ostalih ljubitelja “četvorke” koji su prošle godine očarali publiku svojim nastupima.

Titulu brani ekipa “Traja prevoz” koja je u finalu bila bolja od ekipe “Karanfil plus” rezultatom 2:0.

Traja prevoz”

“Karanfil plus”

Futsal Balkan će kao medijski partner ispratiti kompletan tok ovog turnira koji počinje podsećamo 25.06.2022.godine dok po rečima organizatora postoji mogućnost direktnog prenosa završnih utakmica.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.