Na renoviranom terenu u Dobanovcima startovao je memorijalni turnir “Vlača i Sosa”.

Standardno dobra atmosfera viđena je u Dobanovcima, publika je mogla da uživa u majstorijama igrača sa velikim, kako futsal, tako i fudbalskim iskustvom, a u prva dva dana postignuti su sledeći rezultati:

Petak 7. jun:

Marko Živković Rus – Akademija 5 3:1
Klinci – Beli Orlovi *2:2
Auto Škola Tutto – Sensei 4:2
Samo Ladno – FK Vitez 3:0
Stefan Gradnja – PSG 1:2

Subota 8. jun:

Dubioza Kolektiv – Montepaski 3:11
Aligatori – Cafe M24 1:6
Brat Đura – Pink Ćevabdžinica 4:0
A8 – Borusija Dortmund 3:4
Petrović i Zetovi – Muhendorf 3:0 sl.

Na otvaranju turnira ekipa Marko Živković Rus pokazala je zavidan kvalitet i savladala Akademiju 5, meč između timova Klinci i Beli Orlovi odlučen je izvođenjem penala, a više sreće, znanja i spretnosti na penal lutriji imali su Beli Orlovi. U veoma zanimljivoj utakmici Auto Škola Tutto savladala je Sensei i najavila da bi mogla do same završnice, ekipa Samo Ladno nije imala problema protiv Viteza, dok je PSG za kraj savladao Stefan Gradnju.
Otvaranje subotnjeg programa donelo je dominaciju Montepaskija, ekipe koja je osvojila nedavno završen Galenika kup na kom je Futsal Balkan takođe bio medijski partner. Zatim je Cafe M24 bio ubedljiv protiv Aligatora, dok jedan od glavnih favorita turnira, ekipa Brat Đura za koju nastupaju futsaleri novog prvoligaša KMF Zemun Samo pravo, bez puno muke savladao Pink Ćevabdžinicu. Poslednji meč dana odigrale su ekipe A8 i Borusija Dortmund, a i pored toga što je A8 vodio sa 2:0 i 3:2, Borusija je uspela da stigne do preokreta i veoma važnog trijumfa pred nastavak takmičenja. Petrović i Zetovi su bez borbe dobili bodove protiv Muhendorfa koji se nije pojavio.
Turnir će se nastaviti u nedelju, takođe mečevima grupne faze koja će trajati do 18. juna. U video snimku na početku teksta možete pogledati detalje sa otvaranja turnira, a Futsal Balkan će kao medijski partner ispratiti kompletan tok spektakla iz Dobanovaca.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.