Vrelo futsal leto i…

U srcu Šumadije u Rači i ovoga leta na terenima Srednje Škole “Đura Jakšić”, održaće se tradicionalni “Noćni futsal turnir Rača 2022” uz svesrdnu pomoć u organizaciji od strane “Turističke organizacije Rača”.

Očekuje nas vrelo leto na račanskom petoparcu!

Najvljujemo sigurno najbolji turnir u malom fudbalu u Šumadiji, a sa ponosom organizator ističe i među 3 najbolja u Srbiji, obzirom da iz godine u godinu ovaj turnir zahvaljujući izuzetnoj organizaciji podiže svoj nivo i renome turnira na viši stepenik!

Da opravdaju taj epitet među najboljima, iz organizacije napominju da je na prošlogodišnjem turniru, pred mnogobrojnom publikom, svoje učešće uzelo među ostalim takmičarima i osam aktivnih i desetak bivših reprezentativaca Srbije u futsalu. Na terenima Srednje Škole “Đura Jakšić” u Rači od 28.juna moći ćete uživate u magijama majstora na petoparcu.

Ovako je bilo prošlo vrelo leto u Rači!!!

Početak turnira ponavljamo, zakazan je za 28. jun, dok su prijave ekipa otvorene do 23. juna a izvlačenje ekipa je 24 juna. Turnir će se održati u kategoriji seniora, veterana 35+, kadeta, pionira i petlića. Turnir se igra po futsal pravilima. Kotizacija za učešće u konkurenciji seniora je 10.000 dinara. Najveći fond nagrada do sad za seniore iznosi 650.000 dinara dok su nagrade u toj kategoriji za:

prvo mesto 500.000 dinara,

-drugo mesto 100.000 dinara,

-treće mesto 50.000 dinara.

Uz futsal majstorije, publika će kao i uvek do sada moći da uživa i u bogatom zabavnom programu.

Može li bolje od ovoga? Ako uopšte može videćemo u Rači od 28. juna na velikom “Noćnom futsal turniru Rača 2022″.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.