Nokaut faza 16. Gradskog turnira u Mrkonjić Gradu počinje danas odigravanjem šest utakmica od čega su tri u kategoriji veterana i isto toliko kod seniora.

Program će otvoriti četvrtfinalni susret veterana Auto otpad Đola i RS Group Velika Kladuša, a pobjednik ovog meča u polufinalu odmjeriće snage sa boljom ekipom iz drugog četvrtfinala u kojem igraju MASTER BEZBJEDNOST d.o.o. i Lude godine.

Prvi polufinalni meč veterana odigraće se takođe večeras.

U kategoriji seniora borbu za jedno mjesto u polufinalu vodiće ekipe K4 – APAG, KMF Policajac Banja Luka i Sportski savez Jajce. Sastavi pomenutih timova obećavaju kvalitetne futsal predstave u kojima će publika moći da uživa.

Za K4-APAG između ostalih nastupaju Bojan Bajić i Nikša Gligić. KMF Policajac Banja Luka je dobro poznata ekipa, član Premijer futsal lige BiH, osvajač Kupa Republike Srpske za prošlu sezonu i više puta osvajač Gradskog turnira u Mrkonjić Gradu, koju predstavljaju Dragan Verić, Zoran Stanivuković, Dragoslav Vučić, Stefan Savić, Želimir Đukarić i drugi. Tim Sportski savez Jajce jedan od najredovnijih učesnika pomenute manifestacije i veoma kvalitetna ekipa predvođena Jusufom Vunićem.

Program prvog dana eliminacione faze počinje u 19 časova.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.