Završnica 43. Ponoćnog turnira u Brodu na programu je večeras kad će se osam seniorskih ekipa boriti za titulu šampiona ove jedinstvene manifestacije u Bosni i Hercegovini.

Osim seniorske konkurencije, za titulu pobjednika boriće se i veterani, a prvi na teren izaći se ekipe DM Montaža i SSU Prijatelji. Drugi polufinalni par veterana čine timovi Futsal Doborovci i Boračka Brod.

U četvrtfinale seniorskog dijela turnira plasirali su se branioci titule tim DM Montaža i finalisti proslog turnira koji nastupaju za GO Pack. Bosna Kompred jedna je od ekipa koja će se boriti za prolazak u polufinale, a rival će joj biti Geokop/Drinić. Futsal Doborovci, Dvorac Bejić i slovenački predstavnici Šic Bar Ljutomer i  Ambrož team Kamnik preostala su četiri učesnika četvrtfinala.

Prema riječima organizatora Ponoćnog turnira ekipe su najavile pojačanja u vidu futsalera koji stižu direktno sa Evropskog prvenstva koje se trenutno igra u Holandiji, a nastupali su za reprezentacije čiji nastup je završen na kontinentalnom takmičenju.

Finalni susret veterana zakazan je za 21 čas, a sat vremena kasnije seniori će odigrati završni meč 43. Ponoćnog turnira čiji je ukupan nagradni fond 10 000 KM.

Raspored:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.