Dva dana nas….

Još dva dana nas deli do završetka prijava i žreba za učešće na četrnaestom po redu turniru” Požega-Rampa”!

Podsećamo da se tradicionalni noćni turnir “Požega-Rampa” više od deceniju održava u Požegi uz učešće igrača koji su svoje prve futsal korake naučili baš na ovom turniru koji je godinama bio za prestiž u regionu i šire. Ove godine 14. tradicionalni turnir “Požega-Rampa” počinje simbolično 14.07.2022.godine do kada su otvorene prijave za učešće i žreb.

Turnir se igra u periodu od 14.07.2022.godine do 25.07.2022.godine u dve faze. Nakon prve grupne faze koja se igra po bod sistemu uslediće utakmice eliminacione faze na čijem kraju u velikom finalu ćemo dobiti pobednika ovogodišnjeg turnira i osvajača vredne nagrade u iznosu od 200.000 RSD.

Pored novčane nagrade obezbeđene su nagrade i za najboljeg strelca, igrača i golmana.

Očekujemo veliki broj prisutnih ljubitelja magične igre na petoparcu, pošto su pored seniora prisutne i ekipe sastavljene od igrača mlađih od 21 godine, za koje uplata po ekipi iznosi 5.000 dinara, dok će za učešće na “Turniru mlađih kategorija”, najmlađih igrača rođenih 2006. i kasnije, onih koji uče svoje prve korake malog fudbala i od kojih će neki zasigurno činiti budućnosti futsala u Srbiji, prijava ekipa biti besplatna a za nosioce titule najboljih među najmlađima obezbeđeni su pehari.

Kotizacija za učešće seniorske ekipe na turniru: 10.000 RSD

Informacije o turniru i prijave vaših ekipa možete dobiti na telefon jednog od organizatora turnira:

+381 63/108-17-05 (Milić Cvijović) ili u frizerskom salonu “CVIJO” najkasnije do 14.07.2022. godine.

Takođe sve informacije i praćenje toka turnira možete pogledati na Facebook stranici FK “RAMPA” Požega kao i na Futsal Balkan-u koji će biti medijski partner ovog poznatog turnira.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.