Ekipa Šeki iz Graca pobjednik je 16. Gradskog turnira koji se igrao u Mrkonjić Gradu, a u finalnom meču za titulu pomenuti tim savladao je, nakon preokreta, sastav Kafe klub Pikaso rezultatom 5:3.

Odlična atmosfera i pune tribine Sportske dvorane Arena “Nova banka” pratile su posljednje veče manifestacije koja postaje prepoznatljiva širom BiH, a publika je imala priliku gledati čak tri finala.

Prvo mjesto u juniorskoj kategoriji osvojili su momci iz Futsal kluba DOBOJ pobjedivši ekipu SALAH HOOKAH LOUNGE nakon penala rezultatom 6:4. Za najboljeg strijelca u ovoj kategoriji proglašen je je Dragan Mandić, najbolji igrač bio je Srđan Ćatić i najbolji golman Igor Nešić.

Prvo mjesto u veteranskoj kategoriji osvojili su momci iz ekipe LUDE GODINE koji su savladali ekipu ČISTOĆA I ZELENILO “KNEŽEVO” D.O.O. rezultatom 2:1. Najefikasniji igrač veterana bio je Aleksandar Dulić, najbolji igrač Saša Kajkut i najbolji golman Davor Marjanović.

Veliko finale donijelo je uzbudljivu utakmicu, rezultatski preokret i pregršt futsal majstora na parketu dvorane u Mrkonjić Gradu. Na kraju, prvo mjesto u seniorskoj konkurenciji pripalo je ekipi Šeki iz Graca za koju su između ostalih nastupali Dejan Pavlović, Davor Aranutović, Cvijetin Pavić, Predrag Rajić  i drugi.

Najbolji strijelac kod seniora bio je Irhan Smajić dok je zvanje najboljeg igrača turnira ponio Mirković Igor. Golman pobjedničke ekipe Ognjen Blagojević izabran je za najboljeg čuvara mreže 16. Gradskog turnira.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.