Nakon dužeg vremenskog perioda…

Vrbas ponovo postaje centar futsala na futsal mapi nakon duže pauze i skoro decenije bez zimskog turnira u malom fudbalu!!!

Ove zime.grad Vrbas će dobiti jedan masovan, kvalitetan i dobro organizovan turnir u malom fudbalu kakav i zaslužuje, imajući u vidu da godinama unazad ima tim za respekt, KMF “Leteći Holandjanin”, kako u seniorskoj tako i u Omladinskoj konkurenciji.

Početak turnira zakazan je za 20.12.2021.godine dok je rok za prijavu ekipa 18.12.2021.godine.

Istog dana, žreb za ovogodišnji turnir biće održan u prostorijama Centra za fizičku kulturu “Drago Jovović” u Vrbasu. Za najbolje je obezbeđen bogat nagradni fond, kao i brojne individualne nagrade.

-Nagrada za prvoplasiranu ekipu, pored pehara i titule najboljeg donosi i ček u iznosu od  300.000 dinara.

Drugoplasirani tim će dobiti takođe pehar kao i ček na 80.000 dinara,

– Treće mesto uz pehar donosi i ček na 40.000 dinara

-Lepa pažnja odi strane organizatora i za četvrtoplasiranu ekipu, koja će poraz u borbi za treće mesto utesšiti na večeri za celu ekipu u restoranu Centra za fizičku kulturu “Drago Jovović” u Vrbasu.

-Obezbeđene su i individualne nagrade za najboljeg igrača, najboljeg strelca kao i najboljeg golmana turnira.

-Turnir se igra u formatu 5 igrača u polju i golman, a ekipa može da broji 12 igrača. Da sve prođe u najboljem mogućem redu, pobrinuće se ekipa sastavljena od iskusnih i dobro poznatih lica, prvoligaških futsal i fudbalskih sudija, koju će sačinjavati Božović Dragutin, Beljević Predrag, Jocović Miloš, Delibašić Marko, Rijavec Nikola i Reljić Filip.

Po rečima organizaciono odbora, odaziv ekipa za ovogodišnji turnir je već premašio sva očekivanja i izuzetan je, pošto se već prijavilo više od dvadeset ekipa iz cele Vojvodine i Srema, što je više nego zadovoljavajuće, imajući u vidu da je ovo prva godina turnira u Vrbasu posle dužeg vremena. Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za učešće pošto organizatori obećavaju odličnu organizaciju tako da će im biti velika čast i zadovoljstvo da ugostie ekipe koje će svojim učešćem doprineti na kvalitetu ovog turniru.

-Prijavu za učešće možete učiniti na: telefon +38160-559-4330 (Marko), kao i putem Facebook i Instagram stranice turnira  “Božićni turnir u malom fudbalu Vrbas 2021/2022”.

Da ne zaboravimo, “Božićni turnir u malom fudbalu Vrbas 2021/2022” je otvoren i za ekipe iz inostranstva za koje se nadamo da će se prijaviti i da će ovaj turnir poneti epitet međunarodnog.

Futsal Balkan će medijski u celosti propratiti turnir u Vrbasu, koji bi po najavama organizatora, u završnici biti ispraćen i putem direktnog prenosa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.