Odigrane su prve utakmice Zemun Kupa…

Početak Zemun kupa ulepšale su fudbalerke ženskog fudbalskog kluba ZEMUN koje su odigrale revijalnu utakmicu između sebe, i time pokazale da fudbal nije samo muški sport i najvažnija muška sporedna stvar na svetu!

Pravi festival fudbala u Zemunu!

Turnir je otvorio pobednik ovogodišnjeg “Galenika Kupa”, ekipa “SENSEI”, koja je na turniru nastupala pod imenom ”MOJ ZEMUN”, ubedljivom pobedom od 5:1 nad ekipom “HIJENE”.
Izdvojićemo utakmicu između ekipa “TEHNOMANIJA” i “DONJI GRAD ZEMUN” gde je ekipa “TEHNOMANIJE”, pod dirigentskom palicom selektora Nebojše Lazovića, naterala protivnika da 7 puta vadi loptu iz mreže.
Ekipa “GRIZLI” koja do sada na turnirima nije imala puno sreće, u znatno slabijem sastavu, pokazala je fudbalsko znanje, odnevši kući 3 boda protiv ekipe “KIPSTA”.
Za kraj ćemo prokomentarisati utakmicu između ekipe “STAR ZEMUN” i ekipe *EL MAESTRO GRAS”. Iako je ekipa *STAR ZEMUN” izgubila rezultatom 3:1, imala je najveću podršku sa tribina. Naime mališani škole fudbala došli su da bodre svoje trenere. Lepo vaspitanje, dobro navijanje, upoznavanje i prijateljstvo ključni su faktori svakog sporta!

rezultati utakmica odigranih 23.08.2021.godine:

DO SLEDEĆEG JAVLJANJA, SPORTSKI POZDRAV!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.