Ricardinho i njegov odlazak iz Movistar Intera

Da li zaslužujem ovakav oproštaj?

Portugalska zvijezda, koja će sljedeće sezone igrati za ACCS, požalio se i na nepažnju menadžera madridskog tima. “Mislim da zaslužujem više ljubavi.”

Ricardinho želi završiti pozornicu u Movistar Interu, timu s kojim je osvojio sve na najbolji mogući način, prije nego što se sljedeće sezone upusti u francusku avanturu u ACCS Paris.

Međutim, u intervju na Instagramu portugalski mađioničar požalio se da  se menadžer tima Torrejón de Ardoz jedva pobrinuo za njega tijekom karantene i vjeruje  da zaslužuje bolji oproštaj od ekipe.

“Žao mi je zbog nedostatka kontakta. Kako smo bili u karanteni, direktor je razgovarao sa mnom prvi tjedan. Ne znam jesam li igrač Intera ili nisam. Je li ovo oproštaj koji zaslužujem?

Mislim da zaslužujem veću naklonost, poruka je jednostavna” Dobro sam, ali uvijek ću biti zahvalan ovom klubu”.

Ricardinho, koji će se pokušati oprostiti od Movistar Inter s titulom Lige, također očekuje svoju buduću avanturu u Parizu, gdje se nada da će ponoviti velike uspjehe postignute u Inter Movistaru, uključujući UEFA Futsal ligu Prvaka.

Ne znam hoće li Pariz biti moja posljednja futsal avantura. Tamo gdje sam bio, ostavio sam svoj trag i nadam se da ću to postići i u Francuskoj. Pokušati ćemo stići do finala Lige prvaka, bilo bi nevjerojatno.”

Kapetan futsal reprezentacije Portugala također je ostavio otvorena vrata da ponovno igra u Portugalu prije odlaska u mirovinu, a nada se da će se Porto pridružiti drugim glavnim klubovima u zemlji, poput Benfice ili Sportinga, te da formiraju vlastiti futsal klub

Imao sam priliku nekoliko puta razgovarati s Vitorom Baia, koji je u odboru aktualnog predsjednika Pinto da Costa i uvijek kaže da bi želio imati futsal klub. Još jedan važan klub bio bi bravo za portugalce, i bila bi još jedna otvorena vrata za poboljšanje futsala na sjeveru zemlje.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.