Connect with us

BIH

Dino Bundavica nova bomba u Cazinu nosiće Bubamaru ka cilju!

Published

on

Almedin Dino Bundavica novi je igrač MNK “Bubamara” iz Cazina. Nova lasta u jatu agilne uprave tima koji stremi ka najvišim ciljevima u sezoni 2023/24!

Uprava kluba iz Cazina na čelu sa sportskim direktorom gospodinom Edijanom Handanagićem, već na početku 2024. godine, nakon ubedljivo završene polusezone i osvojenog prvog mesta na tabeli Prve Futsal Lige Federacije Bosne i Hercegovine grupa “zapad” sa šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani tim MNK “Mujo Hrnjica”, ne sedi skrštenih ruku već se užurbano priprema za nove izazove koji tek slede.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Almedin Dino Bundavica, stiže u MNK “Bubamara” nakon epizoda u Hrvatskoj, gde je najpre nosio dres Futsal Club “Osijek” u koji je stigao iz CopyLeaders Prievidza iz Slovačke. Potom ga put u jesenjoj sezoni nosi u Slavonski Brod, gde je nosio dres MNK “Brod 035”

Cazinci su i sa novim pojačanjem jasno iskazali svoje ambicije i ostvarenje puta ka Premijer Futsal Ligi Bosne i Hercegovine. Obzirom da je Bundavica polivalentan igrač on će predstavljati veliko pojačanje za tim Borka Surudžića i proširiti njegov roster.

Treba dodati da Almedin Dino Bundavica iza sebe nastup na Evropskom Prvenstvu 2022. godine u Holandiji.

Za Futsal Balkan popularni Dino je dao svoj komentar o prelasku u MNK “Bubamara”:

‚‚Iskreno jako sam sretan radi dolaska u ‚MNK “Bubamara”. Kada su me ljudi iz uprave kluba kontaktirali i iznjeli projekt, jako mi se to svidjelo i odlučio sam prihvatiti novi izazov.
Veselim se radu sa trenerom Borkom Surudžićem jer smatram da je jedan od najboljih trenera sa ovih naših prostora. Sama ekipa je odlična, tu ima kapetan reprezentacije Slovenije Osredkar, Deko Milanović, Džombić, Petak kao i svi drugi da nekoga ne zaboravim tako da sam siguran da će mi biti zadovoljstvo i lijepo igrati sa njima. Jedva čekam da prvenstvo krene i da zajedno ispunimo sve zacrtane ciljeve od strane, ponavljam izuzetne Uprave MNK “Bubamara”‚‚

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.