Connect with us

BIH

Konjic čeka lidera

Published

on

Konjic

Konjic osokoljen nakon pobjede u Čitluku spremno u 13.kolu dočekuje odličnu ekipu KMF “Radnik MD Shop” iz Bijeljine.

Pune tribine nose Konjic

U Konjicu gostuje KMF “Radnik MD Shop” iz Bijeljine ekipa koja je trenutni lider Premijer Futsal Lige Bosne i Hercegovine. Kompletnog sastava domaći svoju šansu vide pred prepunom dvoranom u Konjicu, koja će sigurno bodriti svoj tim do povoljnog rezultata.

Sa druge strane

Nakon izvrsne utakmice u Sarajevu, ekipa iz Bijeljine želi da nastavi svoj pobjednički niz. U pauzi između dvije prvenstvene utakmice, momci iz KMF “Radnik MD Shop” Bijeljina su u srijedu izborili plasman u polufinale Kupa Republike Srpske, gdje slove za glavnog favorita.

U subotu će Bijeljinci da gostuju u Konjicu, a trener Trifković ima na raspolaganju gotovo sve igrače. Nedostaju Arnautović i kapiten Pavić koji su dobili parne kartone u utakmici protiv GFC Sarajeva. Iako oslabljeni momci iz ekipe KMF “Radnik MD Shop” će dati sve od sebe da ostanu na pobjedničkom kursu i zadrže se na vrhu premijerligaške tabele.

Konjic Radnik

Meč između Futsal Kluba konjic i KMF Radnik MD Shop je na programu u subotu 11.02.2023.godine sa početkom od 18:00 sati.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.