Connect with us

Crna Gora

DOLCINIUM GLAVNI U ULCINJU!

Published

on

U derbiju poslednjeg kola Prve Futsal Lige Crne Gore u 2023.godini KMF “Dolcinium” je u gradskom derbiju savladao KMF “Ulcinj” sa 4:3.

Znajući da su igrači Titograda slavili u svom meču, domaćim futsalerima u opticaju za prvo mjesto bio je samo trijumf. Derbi Ulcinja uvijek donosi veliku napestost i uzbuđenje a tako je bilo i u ovom duelu. Edmond Kurti je već u 3. minutu obradovao domaće pristalice i pogodio za 1:0. Igračima Dolciniuma je trebalo malo vremena da se priberu, a kada su to uradili preuzeli su inicijativu i stigli do potpunog preokreta golovima Asanovića i Bojovića. Međutim, njihova prednost nije dugo trajala jer je Holli izjednačio na 2:2. U nastavku su pokušavali Tafić i drugovi ali je Dalibor Drobnjak sjajno čuvao svoj gol. Enis Ljamović je nesrećno zatresao svoju mrežu, nakon čega je Holli postavio 3:3. Odlučujući detalj odigrao se u 32.minutu kada je Ivan Mugoša postigao gol vrijedan tri boda i obradovao, kako svoje, tako i navijače KMF Titograd. Nakon ove utakmice KMF Ulcinj je drugi na tabeli sa 34 boda, jednim bodom manje od Titograda dok je Dolcinium peti na tabeli sa osvojenih 28 bodova. Sezona u Crnoj Gori se nastavlja početkom februara utakmicama Futsal Kupa CrneGore (prvo izdanje), dok će se Prva Futsal Liga Crne Gore nastaviti 11.02.2023.godine.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.