Connect with us

Hrvatska

1. HMNL: Duje Maretić više nije trener Olmissuma!

Published

on

Duje Maretić više nije trener Olmissuma. Olmissum je jučer na svojim službenim stranicama objavio vijest kako je između Maretića i kluba došlo do sporazumnog raskida suradnje. Vijest je iznenađujuća s obzirom da je klub prethodne sezone dogovorio dugogodišnju suradnju s Maretićem. Splićanin je ostavio neizbrisiv trag na klupi Omišana. U Omiš je donio dva naslova prvaka Hrvatske, Kup i Superkup. Olmissum je pod Maretićem dva puta zaigrao i ostavio odličan dojam u UEFA futsal Ligi prvaka. Na “Ribnjak” je stigao prije 4 i pol godine kao perspektivni trener, a klub napušta kao renomirani trener koji važi za velikog profesionalca.

Duje Maretić je prethodnu utakmicu u Osijeku propustio zbog bolesti, svoju posljednju utakmicu na klupi zeleno-plavih je imao u velikom derbiju protiv Novog Vremena kada je Olmissum u uzbudljivoj završnici slavio.

Olmissum se trenutno nalazi na drugom mjestu prvenstvene ljestvice s 3 boda manje od vodeće momčadi prvenstva Novog Vremena. Omiški “gusari” u subotu gostuju kod Torcide. Tko će sjesti na klupu Omišana i povesti momčad u borbu za naslov prvaka ostaje nam za vidjeti.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.