Connect with us

Hrvatska

Bomba s Ribnjaka! Frane Despotović novi trener Olmissuma!

Published

on

Frane Despotović (41) novi je trener Olmissuma. Despotović u Omiš stiže iz Italije gdje je uspješno vodio Pescaru.

Olmissum je tijekom dana na svojim službenim stranicama objavio na sebi svojstven način fotografiju iz koje su bolji poznavaoci futsala mogli zaključiti kako se na njoj nalazi Frane Despotović. Posljednjih dana se u futsal kuloarima šuškalo kako je upravo Despotović taj koji preuzima trenersko kormilo Olmissuma, a današnja objava Omišana je to potvrdila. Omišane je nakon razlaza s Dujom Maretićem s klupe predvodio Marko Mladin koji je bio privremeno rješenje kluba.

Objava Olmissuma na društvenim mrežama

Frane Despotović je nekadašnji kapetan futsal reprezentacije Hrvatske. Despotović je najveći dio svoje bogate igračke karijeri proveo u redovima Splita, a u Hrvatskoj je igrao i za klubove koji više ne postoje Škver, Inero i Bituminu. U inozemstvu je nosio nosio dres poljske Akademie Pniewy i Wisle Kraków, talijanskog Cagliarija, te malteških Balzana i Luxola. Despotović je u svojoj trenerskoj karijeri sjedio na klupi malteškog Luxola, njemačkog Weilimdorfa, dubrovačkog Squarea, talijanske Mantove, Futsal Pule i Pescare s kojom je u sezoni iza nas igrao polufinale talijanskog prvenstva. Splićanin je krajem veljače tekuće godine postao članom stručnog stožera futsal reprezentacije Litve gdje obnaša ulogu pomoćnika legendarnom Mići Martiću.

Olmissum je dovođenjem Frane Despotovića na trenersku poziciju najavio borbu za trofeje sljedeće sezone. Omišane očekuju nastupi u domaćim natjecanjima i Ligi prvaka.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.