Connect with us

Hrvatska

Riječki trojac pozvan u U19 reprezentaciju Hrvatske

Published

on

Igrači HMNK Rijeka Loren Radić, Filip Kamauli i Ivan Petrović su dobili poziv izbornika U19 reprezentacije Hrvatske Duje Maretića za nastup na “FUTSAL WEEK-U” koji će se održati u Poreču.

Loren Radić je već imao prilike nositi dres reprezentacije Hrvatske na prethodnom okupljanju, dok će Filip Kamauli i Ivan Petrović po prvi puta biti dio “mini Vatrenih”. Radić je kapetan juniorske momčadi HMNK Rijeka, sjajnim igrama se nametnuo izborniku Maretiću na prethodnom okupljanju, igra na poziciji zadnjeg. Kamauli je odigrao završnicu prvenstva na visokom nivou što nije promaklo izborniku Maretiću, igra na poziciji lijevog beka. Petrović je talentirani desni bek iza kojeg je dobra sezona.

Poziv trojici igrača u mladu reprezentaciju Hrvatske je veliko priznanje za rad trenerskog dvojca Tihomir StankovićIvan Šegota kao i za sami klub s Kvarnera. Postojati dvije godine i imati tri mlada reprezentativca je najbolji pokazatelj kako su ambiciozni Riječani na pravom putu.

Okupljanje U19 reprezentacije Hrvatske je 17. lipnja u Zagrebu. Hrvatsku očekuju utakmice protiv Češke (20.06.), Italije (21.06.) i Španjolske (23.06.), dok će “mini Vatreni” utakmicu za plasman odigrati dva dana poslije.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.