Connect with us

Omladinska futsal reprezentacija

Okupljanje futsal reprezentacije Srbije U19 u Kragujevcu

Published

on

foto: Savo Tufegdžić

Reprezentacija Srbije u futsalu do 19 godina okuplja se sutra u Kragujevcu u hotelu “Zelengora” i nakon tri dana priprema odlazi u Hrvatsku na turnir Futsalweek u Poreč.

Ovogodišnje izdanje Futsalweek-a je najveći turnir za reprezentacije do 19 godina. Na turniru će učestvovati 9 selekcija uključujući i futsal selekciju Srbije.

Srbija je u grupi C, sa reprezentacijama Hrvatske i Češke.

“U odnosu na april i mečeve sa Poljacima, na spisku je sedam novih igrača, trojica se vraćaju na spisak nakon povreda a četvorica će debitovati u dresu reprezentacije. Od te četvorice očekujem da možemo da dobijemo novu energiju i kvalitet više u odnosu na izdanja u aprilu. Bićemo igrački jači i verujem u bolja izdanja nego na prethodnim okupljanima.
Nema puno vremena za uigravanje ali iskoristićemo svaki sekund vremena da budemo bolji nego što jesmo i rastemo iz utakmice u utakmicu.
Igraćemo četiri meča u pet dana i svi će dobiti priliku da se nametnu i izbore za mesto za nadalje. Moramo mart i kvalifikacije dočekati maksimalno spremni i sve je podređeno tome” – izjavio je selektor gospodin Gavrilović za naš portal

Selektor Marko Gavrilović se odlučio za sledeće igrače:

Stručni štab:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.