Connect with us

Srbija

Ivan Božović sprema Loznicu za UEFA izazov na Lagatoru, stigao i Vasić, čeka se…

Published

on

Ivan Božović novi trener šampiona Prve Futsal Lige Srbije KMF “Loznica Grad 2018” ozbiljno je prionuo na posao pred izazove koji očekuju tim iz Loznice naročito pred veliki izazov koji je potvrđen iz sedišta UEFA a to je “domaćinstvo” turnira Main Runde UEFA Fustal Lige Šampiona.

Nakon smene iskusnih trenera koja je išla “kao na traci” zbog serije lošijih rezultata uzrokovane ponekad i zbog nekompletnosti ekipe, odlazaka na utakmice sa minimalnim rosterom, kompletno izmenjenog i neuigranog tima nakon prelaznih rokova, red je došao i na trenera-igrača, futsal legendu Marka Perića koji je uspeo da sa timom odbrani titulu nakon finalnih mečeva protiv Ekonomca i izbori plasman u UEFA Futsal Ligu Šampiona.

Već desetak dana na “vrućoj klupi” srpskog šampiona umesto popularnog Perketa nalazi se Ivan Božović, iskusni internacionalac, koji se nakon dve sezone iz MNK “Novo Vrijeme” člana 1.HMNL sa kojim je osvojio prvenstvo i Malonogometni Kup Hrvatske kao i SuperKup uz uspešan nastup u u Ligi Šampiona, u kojoj je stigao do Elitne runde, vratio u Srbiju gde je sa ekipom KMF “Ekonomac” iz Kragujevca, krenuo stazama trenerskog uspeha.

Kao što je i najavio nakon povratka u Srbiju, poznat po ambicioznosti i rešen da ispuni zacrtane uzajamno poklopljene klupske ciljeve, kao osoba koja bilo šta da radi u životu to uvek radi do samog kraja, krenuo je sa renoviranjem tima i postavljanjem temelja za predstojeće izazove.

Nakon rešavanja statusa igrača koji su izneli prethodnu sezonu na svojim plećima u klub je najpre stigao povratnik iz Španije reprezentativac Srbije Đorđe Rosić.

Potom u redove aktuelnog prvaka Srbije stiže i reprezentativac Bosne i Hercegovine Amir Baručija iz FC “Konjic”.

Najnovije pojačanje KMF “Loznica-Grad 2018”, igrač koji će u narednom periodu nositi zeleno-beli dres je doskorašnji kapiten KMF “Ekonomac” i futsal reprezentativac selekcije Srbije Kristijan Kića Vasić.

Kockice tima za narednu takmičarsku sezonu KMF “Loznica-Grad 2018” sve više se slažu a mi očekujemo još jedno bombastično pojačanje o kojem ćemo pisati kada se transfer ozvaniči.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.