Connect with us

Srbija

Marko Perić Perke ponovo u Loznici, sada u ulozi šefa struke!

Published

on

Legenda futsala, poznat ne samo srpskoj već i mnogo široj futsal javnosti, Marko Perić Perke je novi šef stručnog štaba KMF “Loznica-Grad 2018”!

Uprava aktuelnog šampiona države je nakon sporazumnog raskida saradnje sa dosadašnjim trenerom Ivanom Božovićem, ekspresno reagovala i u svoje redove vratila Marka Perića. Ovoga puta, Perić će obavljati ulogu novog šefa stručnog štaba, za razliku od prošle sezone kada je u klubu dužnost obavljao kao igrač-trener. Sa te pozicije je otišao u KMF “Novi Pazar”, gde je takođe bio u ulozi igrača-trenera i odakle se vraća u Loznicu, upravo kada je na mesto šefa struke iz Hrvatske, nakon raskida ugovora sa MNK “Novo Vrijeme”, pristigao Ivan Božović.

Za naš sajt, Marko Perić je izneo svoje prve utiske o povratku u KMF “Loznica-Grad 2018”:

‚‚Moram napomenuti da sam izuzetno srećan i zadovoljan zbog povratka u Loznicu za koju me vežu samo lepe uspomene. Bez razmišljanja sam prihvatio poziv čelnika kluba da sednem na klubu aktuelnog šampiona države nakon što je klub raskinuo saradnju sa dosadašnjim šefom struke. Svestan sam da me očekuje težak posao, pošto su ambicije kluba visoke a ostalo nam je malo vremena do početka prvenstva. Takođe posao je otežan i odsustvom trojice reprezentativaca, Vulića, Vasića i novajlije Živanovića koji će po meni biti otkrovljenje prvenstva. Potrebno je za ovo kratko vreme ukomponovati kostur tima sa tek pristiglim novajlijama, ali se nadam i znam da će sve leći na svoje. Ciljevi su dobro poznati kada se radi o ovakvom klubu, odbrana titule šampiona države koja nosi učešće u UEFA Futsal Ligi Šampiona i osvajanje Futsal Kup-a Srbije. Ovu polusezonu liga je znatno jača, barem kada se govori o nekim klubovima koji su se dosta pojačali. Kao najveće konkurente izdvojio bih KMF “FON Banjica”, KMF “Novi Pazar” i starog rivala koji ove godine igra odlično, KMF “Vranje”‚‚-zaključio je novi šef stručnog štaba Marko Perić Perke za Futsal Balkan.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.