Connect with us

Srbija

Miloš Radujković: Cilj je vratiti titulu u Loznicu!

Published

on

Danas smo razgovarali s Milošom Radujkovićem, novim igračem KMF Loznica Grad u koju je stigao iz redova HMNK Rijeka. U nastavku pročitajte što nam je sve rekao reprezentativac BiH.

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest kako si novi igrač Loznice, kako je došlo do suradnje s viceprvakom Srbije?

“Loznica me odmah kontaktirala čim je objavljeno da nisam vise igrač Rijeke, dogovorili smo se oko svega veoma brzo, drago mi je da ću nakon dva vrhunska futsal stručnjaka Predraga Rajića i Duje Maretića sarađivati sa Markom Perićem to je i jedan od najvećih razloga zašto sam izabrao Loznicu.”

Proteklu sezonu si proveo u Rijeci s kojom si postao prvak 1. HMNL. Kako gledaš na sezonu provedenu u Rijeci?

“Sezona je bila fantastična za mene, prezadovoljan sam sa svim sto mi se desilo u Rijeci, osvojio sam svoj prvi trofej u seniorskom futsalu i presretan sam radi toga, ovim putem bih još jednom poželio klubu, trenerima i igračima sve najbolje u nadolazećoj sezoni.”

Član si reprezentacije BiH, na proteklom okupljanju si ostavio sjajan dojam. Očekuješ li u budućnosti poziv izbornika Gorana Melhera?

“Sto se tiče reprezentacije, ako selektor odluči da trebam biti dio reprezentacije ja ću se uvijek odazvati i dati 100% svojih mogućnosti u bilo kom momentu, čast mi je biti član reprezentacije.”

Održan je ždrijeb kvalifikacijskih skupina za Europsko prvenstvo 2026. godine. BiH je skupini sa Španjolskom, Švicarskom i Engleskom. Kako vidiš spomenutu skupinu?

“Zadovoljan sam grupom za kvalifikacije, naravno da je Španija daleko ispred nas, ali to ne znaci da se s njima ne može igrati, trebamo uživati u svakoj utakmici. pogotovo u toj protiv jedne reprezentacije kao sto je Španija, sto se tiče Engleske i Švajcarske, mislim da smo dosta kvalitetnija reprezentacija, ali to trebamo pokazati na terenu i rezultat neće izostati.”

Mlad si igrač a već iza sebe imaš bogato iskustvo. Srbija će biti treća država u tvojoj futsal karijeri. Koliko je teško mladom igraču otići daleko od kuće i priviknuti se na nove sredine?

“Da, već sam od 18 godine odvojen od porodice tokom sezone, na početku nije bilo lako, ali sam se sa vremenom navikao na sve, sad je to već posao kojim se bavim tako da nemam problema sa tim, imao sam kroz posljednje 3 godine vrhunske saigrače oko sebe od kojih sam dosta naučio, isto tako zahvalan sam Predragu Rajiću koji mi je dao šansu kada nitko drugi nije vjerovao u mene, on je jedan od najzaslužnijih ljudi sto sam ja danas tu gdje jesam i sto imam neke pozitivne rezultate iza sebe, isto tako sam zahvalan i Duji Maretiću sa kojim sam sarađivao tokom prošle sezone, dosta stvari sam naučio od njega, davao mi je šansu svaku utakmicu i vjerovao u mene.”

Što očekuješ u novom klubu i koji su tvoji osobni ciljevi?

“Došao sam u Loznicu radi jednog cilja, a to je da se vrati titula u Loznicu, drago mi je da ću u nadolazećoj sezoni igrati u Srbiji. Moji ciljevi su da se vrati titula u Loznicu, te da napredujem još više iz treninga u trening i iz utakmice u utakmicu.”

Zahvaljujemo se Milošu na izdvojenom vremenu i želimo mu puno sreće i uspjeha u novom klubu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.