Connect with us

Srbija

Novi Pazar pobedom na vrhu, jedan Bajkan malo za Nišlije!

Published

on

Foto: Print Screen RTV Novi Pazar

U Novom Pazaru su se u okviru 4.kola Prve Futsal Lige Srbije sastale ekipe KMF “Novi Pazar” i KMF ” Winter Sport” iz Niša.

Nakon odlične predstave u prošlom kolu koju su u Loznici priredile ekipe KMF “Loznica-Grad” i KMF “Novi Pazar”, u Novom Pazaru se obzirom na remi aktuelnog šampiona u Vranju, očekivala pobeda nad ekipom iz Niša koja bi donela tri boda i dugo očekivano prvo mesto na tabeli.

Međutim sve je krenulo bajkovito za goste već u prvom minutu, kada je Petar Marjanović postigao snažnim udarcem sa desne strane pogodak za goste. Krenulo se i pored vođstva gostiju, borbeno, žustro i rastčano sa obe strane.

Pravi pogodak postigao je trener gostiju Igor Šošo, koji je na gol u ovoj utakmici stavio mlađanog Bajkanovića, pojačanje MNK “Usora” iz Bosne i Hercegovine. Branio je Bajkan sve što se moglo stići i sve što je promaklo odbrani Nišlija.

Nisu ostajali dužni ni momci iz Niša ali umesto promene rezultata na odmor se otišlo rezultatom 0:1.

U nastavku pritisak domaćih rezultirao je pogotkom Redžović Ensara kojem je ovo bio prvenac u sezoni. Fantastični Bajkanović neverovatnom intervencijom sprečava pogodak Perića, potom odbitak Mutavdžića koristi Redžović za izjednačenje u 24′.

Orijentisani na defanzivu i pretnju iz nje, Nišlije odolevaju pritiscima domaćih. Mnogobrojne promašaje Novog Pazara nisu uspevali da materijalizuju gosti. Odličnom odbranom i još boljim intervencijama Bajkanovića održavaju nerešen rezultat.

Ipak u 37′ Ninoslav Aleksić ostao je sam i preciznim udarcem sa nekih dvanaestak metara savladao golmana gostiju.

Krenuli su gosti iz Niša sa golmanom-igračem ali do kraja nije bilo promene rezultata.

KMF “Novi Pazar”-KMF “Winter Sport” 2:1 (0:1)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.