Connect with us

Srbija

Pazar za maksimalni učinak protiv Vranja pred pauzu!

Published

on

Photo:Facebook KMF "Novi Pazar"

U 2.kolu Prve Futsal Lige Srbije, u Pendiku je viđen duel “večitih rivala”. Domaći KMF “Novi Pazar” i KMF “Vranje” odigrali su izuzetan meč u kojem je viđeno osam golova.

Kao i uvek do sada kada su u pitanju susreti ova dva tima, meč pun naboja, borbe za svaku loptu, trčanja bez predaha po celom terenu i mnoštvo šansi sa obe strane.

Jedan od pretedenata za sam vrh tabele, nakon što se u letnjem prelaznom roku pojačao sa futsal vedetamaizmeđu kojih su Marko Perić Perke i Mladen Kocić Cipi, poveo je upravo golom Marka Perića u 7′. Vranjanci ne ostaju dužni pa preko Stefana Krstića u 14′ izjednačavaju rezultat na 1:1 sa kojim se otišlo na odmor.

U nastavku ređaju se šanse sa obe strane ali bez rezultata sve do 28′ kada Danilo Kostić postiže pogodak za 2:1. Ne staju domaći na ovome, već preko dojučerašnjeg kapitena-trenera-igrača i alfa i omege svog dojučerašnjeg kluba KMF “Loznica-Grad 2018” koji je činio u tandemu sa još jednom futsal vedetom Mladenom Kocićem Cipijem, postiže svoj drugi pogodak na meču za 3:1 i otvara seriju golova za prosek pogodak po minutu.

Redžović Eldin u 34′ povećava prednost svog tima na 4:1, da bi Stefan Spasić u 35′ smanjio na 4:2. Dozu neizvesnosti u meč donosi dvostruki strelac za Vranje Krstić Stefan u 38′ koji smanjuje na 4:3. Ipak nakon što su zaigrali sa golmanom-igračem u polju, Vranjanci ne uspevaju da izjednače rezultat već druga polovina tandema Perke-Cipi, Mladen Kocić postiže u poslednjem minutu konačan rezultat ovog “večitog derbija” za sladokusce od 5:3.

Nakon prva dva kola a zbog obaveza futsal reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za FIFA World Cup u Uzbekistanu 2024. godine sledi pauza u šampionatu, koji se nastavlja 22. septembra.

KMF “Novi Pazar”-KMF “Vranje” 5:3 (1:1)

KMF “Novi Pazar”-Perić Marko 7′, 33′, Kostić Danilo 28′, Redžović Eldin 34′, Kocić Mladen 40′.

KMF “Vranje”-Krstić Stefan 14′, 38′, Spasić Stefan 35′.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.