Connect with us

Crna Gora

Hrabro na favorita

Published

on

Futsal reprezentacija Crne Gore u srijedu protiv Kazahstana igra meč drugog kola grupe 5 Glavne runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Selektor Sveto Ljesar pozvao je 20 igrača za taj duel. Na spisku su golmani: Milun Sekulić (KMF Titograd), Borislav Ćirković (KMF Nikšić), Luka Živković (KMF Dolcinium); igrači: Kenan Tafić, Lazar Vulanović (KMF Ulcinj), Goran Delić (Bajo Pivljanin), Ivan Asanović, Ivan Mugoša (KMF Dolcinium), Filip Marković, Pavle Vukčević, Ilija Mugoša, Balša Đurković, Nikola Cimbaljević, Aleksandar Obradović (KMF Titograd), Miloš Koprivica (KMF Nikšić), David Puletić (KMF Onogošt), Nikola Vidaković, Eldin Ćorović (KMF Brskovo), Kosta Vuković (Šibenik, Hrvatska), Luka Vuletić (AEK, Grčka).

Meč sa Kazahstanom, jednom od najkvalitetnijih ekipa u kvalifikacijama, igra se 12. oktobra u dvorani hotela ,,VOCO“, sa početkom u 18 časova. U prvom kolu ove grupe, Crna Gora je upisala poraz na gostovanju Sloveniji (3:1).

– Očekuje nas utakmica sa Kazahstanom, koja je, uz Španiju, možda i najbolja ekipa u Evropi, tako da je jasno ko je favorit u predstojećem duelu. Do sada smo imali priliku da ih gledamo samo na završnicama velikih takmičenja, a sada smo došli u situaciju da igramo zvanične utakmice sa njima. U sklopu priprema za ovaj meč, sa Sjedinjenim Američkim Državam smo odigrali dvije utakmice zatvorenog tipa u Umagu, gdje smo dali šansu igračima koji su do sada dobijali manju minutažu. Siguran sam da će moji igrači u duel sa Kazahstanom ući maksimalno motivisano, ali sam takođe svjstan da će nam trebati i doza sreće da dođemo do povoljnog rezultata, kazao je selektor Ljesar.

Danilo Vukotić fscg.me

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.