Connect with us

Dijaspora

13.”Futsal turnir Topas Z-Monroe Cup” predstavlja novu futsal magiju Štutgarta!!”

Published

on

Futsal zaljubljenici iz Štutgarta i okoline do sada su odlazili na vruće parkete Futsal Bundes Lige da bi uživali u čarima ove magične igre na “petoparcu”. Ipak, reka ljudi će krenuti uzvodno za vikend 20/21.01.2024. godine u Sharrena, kada će ti isti bundesligaški igrači kao i igrači sa prostora Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Austrije, Švajcarske i ostali, doći da se poklone toj istoj publici i prikažu svoje umeće koje će zadovoljiti i najprobirljivije kritičare.

Zato, dragi ljubitelji malog fudbala, spremite se za vrtoglavi futsal vikend ispunjen strašću, uzbuđenjem i sportskim nadmetanjem jer se bliži 13. po redu, tradicionalni, spektakularni, “Futsal turnir Topas Z-Monroe Cup” u Štutgartu, a sve će biti začinjeno neopisivom energijom koju već dvanaest sezona širi organizator, gospodin Zoran Primorac i njegov Nightclub Monroe!

Svi putevi dakle vode do parketa Scharrene gde će se susresti timovi spremni da se bore za prestižnu titulu. Sastavljeni od mladih i talentovanih do iskusnih i vrhunskih futsalera, mađioničara ove sve popularnije igre tako da će gledaoci u dva dana uživati u napetim trenucima i uzbuđenju svakog meča.

Borba futsal gladijatora koji žele da osvoje tron i koji imaju mogućnost da za samo dva dana učestvuju u borbi za veliki nagradni fond u ukupnom iznosu od fantastičnih 𝟖.𝟓𝟎𝟎 eura koji je raspoređen po sledećem:

1. mesto 5.000€,
2. mesto 2.500€,
3. mesto 1.000€.

Kotizacija za učešće na turniru iznosi 300€.

Rok za prijave ekipa je 13.01.2024. godine do 21:00 sati kada će biti obavljen i žreb.

Broj ekipa je ograničen na 32 ekipe.

Osim bogatih novčanih nagrada, biće proglašen i najbolji igrač, golman i strelac turnira.

Telefon za informacije i prijave ekipa je: +49(0)16-34-84-40-08 dok možete kontaktirati i putem e-mail futsal@club-monroe.de

Nightclub Monroe, sinonim za vrhunsku zabavu i provod, s’ponosom predstavlja 13. izdanje ovog spektakularnog događaja. Ovogodišnji turnir obećava nezaboravne trenutke, sjajne futsal čarolije i veštine, i naravno, vrhunsku atmosferu koja će osvojiti vaša srca kao i prošlo izdanje čije detalje možete pogledati.

Nightclub Monroe, pripremio je mnoštvo iznenađenja za posetioce. Očekujte uzbuđenje, nagradne igre, muzičke performanse, hrane i pića u izobilju počevši od domaćih pa do stranih i stranih jela i pića kao i još mnogo toga. Tribine će biti mesto gde će se spojiti strastveni navijači, stvarajući zajedno nezaboravnu atmosferu podrške i sportskog duha.

Pridružite nam se u slavlju futsala, zajedništva i uzbuđenja na 13. tradicionalnom“Futsal turnir Topas Z-Monroe Cup” u Štutgartu, pod zvezdama Nightcluba Monroe. Očekuje vas vikend ispunjen sportskim čarolijama, pa ne propustite priliku biti deo ove nezaboravne fudbalske priče!

Oni koji ne znaju gde se nalazi već poznato mesto okupljanja najboljih futsalera u Štutgartu, Sharrena, dovoljno je da kliknu na sliku ispod:

Sharrena

Vidimo se na parketu Sharrena!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.