Connect with us

Turniri

“Euroecocap” osvojio turnir “Pančevo 2024”

Published

on

Utihnula je vrelina na terenima Sportskog centra „Mladost” – Nova Misa barem za ovu sezonu. Na 14. velikom turniru u malom fudbalu “Pančevo 2024” učestvovalo je 24 vrhunske ekipe koje su užarile Novu Misu do tačke usijanja.

U vremenu od 04.06. do 10.06.2024. godine, podeljeni u 8 grupa, futsaleri su se borili za najveći nagradni fond do sada na ovom prestižnom tradicijalnom turniru koji pred početak leta okuplja ljubitelje futsala u Pančevu.

Iznos od 550.000 dinara bio je veliki mamac za sve koji su svojom spretnošću. veštinom i borbenošću želeli da se popnu na tron i do sledeće sezone nose titulu najboljeg u Pančevu.

Ovoga puta ekipa “Euroecocap” sastavljena od poznatih mađioničara i vrhunskih znalaca nama najdraže igre sa popularnom “četvorkom” na čijem golu je stajao Marko Roksić a bedem ispred njega i opasnost za protivničke odbrane činili su Žarko Matić, Stefan Stefanović, Stefan Živanov, Miloš Maljukan, Ranko Marković, Đuro Rodić, Dušan Radenković i Veljko Zemunski a koje je sa klupe predvodio bard srpskog futsala Simo Batinica bila je bolja u finalu od ekipe “Orlovi” savladavši je rezultatom 4:0 i osvojivši popednički ček u iznosu od 400.000 dinara.

Poraženom finalisti, ekipi “Orlovi” pripao je ček u iznosu od 100.000 dinara

Trećeplasirana ekipa “Kolor fast MD” morala se zadovoljiti iznosom od 50.000 dinara

Na ovogodišnjem 14. po redu turniru u malom fudbalu “Pančevo 2024” proglašeni su i najbolji pojedinci.

Najbolji golman turnira: Luka Dotlić “Orlovi”

Najbolji igrač turnira: Veljko Zemunski “Euroecocap”

Najbolji strelac turnira: Žarko Matić “Euroecocap”

Treba spomenuti da je u finalnoj večeri odigrana i revijalna utakmica proslavljenih fudbalera Pančeva koji su ostavili trag u svetu fudbala.

Treba napomenuti da je “Misa Familija” udruženje koje se bavi humanitarnim radom i ove godine na turniru sprovelo uspešno još jednu humanitarnu akciju te da je 14. po redu turnir u malom fudbalu “Pančevo 2024” u potpunosti opravdao očekivanja oraginazatora gospodina Ivana Štopulja kao i celokupne futsal javnosti te sa nestrpljenjem čekamo sledeći jun i “mali jubilarac” i 15. po redu okupljanje futsalera na terenima Sportskog centra „Mladost” – Nova Misa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.