Connect with us

Turniri

Zimski turnir Omiš: Borba za finale i veliko Omiško srce!

Published

on

Danas su na rasporedu polufinalne utakmice na zimskom turniru Omiš. U borbu za veliko finale prvi će Sv. Josip Dugi Rat Jako Sport i Cestogradnja Split. Ekipa iz Dugog Rata je najviše pokazala u dosadašnjem tijeku turnira, ali večeras ih očekuje najteži izazov do sada. Cestogradnja Split djeluje odlično i nema sumnje kako nas očekuje napeta utakmica. U drugom polufinalnom susretu C.B. Kate prijevoz Biskup ulazi u susret kao favorit protiv Utilis Žrnovnice. C.B. Kate prijevoz Biskup na papiru ima najbolju ekipu na turniru. Ekipu čine poznata malonogometna imena poput Anđela Čolaka, Dragana Edija Marića, Milana Družijanića, Ante Ćorluke itd. S druge strane Utilis Žrnovnica se pokazala kao čvrsta ekipa i sigurno neće u susret ući s bijelom zastavom.

Posebna priča današnjeg dana je hvale vrijedna dobrotvorna akcija organizatora turnira. Uoči polufinalnih utakmica Omišani su se odlučili organizirati ZOL All-Star susret. Dvije ekipe čine najbolji pojedinci iz svake ZOL ekipe, početne petorke i kapetane ekipa izabrali su pratitelji ZOL lige i samog turnira. Omišani su pokazali veliko srce pa će tako sav prihod od ulaznica čija je cijena 3 eura ići u dobrotvorne svrhe, točnije udruzi hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata. Pozivamo sve koji su u mogućnosti da podrže dobrotvornu akciju i uživaju u odličnom malom nogometu.

ALL-STAR UTAKMICA

ALL-STAR Turnira

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.