Connect with us

Turniri

Futsal spektakl u Šapcu vas očekuje!

Published

on

Završnica grupa vas očekuje u Šapcu
Božićni futsal turnir Šabac 2022/2023

SVE JE SPREMNO ZA JOŠ JEDAN FUTSAL SPEKTAKL NA ŠABACKOM PETOPARCU

“Mali Pariz” je spreman za veliki futsal spektakl. Hala “Zorka” željno iškejuje najbolje iz regiona. U Šapcu će se okupiti futsal elita i privući pažnju futsal javnosti na sebe u novom ruhu.

Na redu je peti jubilarni!


“5.MEĐUNARODNI BOŽIĆNI FUTSAL TURNIR ŠABAC 2022/2023” očekuje ljubitelje futsala od 24.12.2022.godine. Nakon “2.Vidovdanskog MMStars letnjeg futsal turnira“. Potom i kvalifikacionog nastupa futsal reprezentacije Srbije protiv Francuske. Šabac ostaje centar futsala u regionu. Znamo da ste bili nestrpljivi. O njima se piše potom godinu dana priča. Zato požurite jer:

UVELIKO TRAJU PRIJAVE ZA VELIKI FUTSAL SPEKTAKL U ŠAPCU U ORGANIZACIJI “MM STARS”

/

“5.MEĐUNARODNI BOŽIĆNI FUTSAL TURNIR ŠABAC 2022/2023”

Oni predstavljaju predstojeći 5.Međunarodni Božićni Futsal Turnir Šabac 2022/2023.

Nema tog rekorda koji oni ne mogu srušiti. Nema ekipe koja ne traži šansu da bude na tronu Šapca za nezvaničnog prvaka u regionu. Dok ovo pišemo i od kada ih pratimo pomeraju granice do kojih su spremni da idu.

Titulu brani ekipa “Sind” Šabac

Ekipa "SIND" Šabac. Branilac trona!
“SIND”

Postali su brend koji je teško zaobići. Postalo je i prestiž igrati u Šapcu na turniru. Da li je u pitanju leto-zima sve što vredi opet stiže u Šabac. Šabac je izazov za svaku ekipu. Ekipa “SIND” iz Šapca brani tron.

Očekuje vas nagradni fond u visini do 10.000 evra

MMstars
MMstars

Turnir će biti odigran u kategorijama (kotizacije):

  • pioniri – 11.000 dinara
  • kadeta – 12.000 dinara
  • omladinaca – 12.000 dinara
  • seniora – 15.000 dinara
  • veterana 35+ – 12.000 dinara
  • veterana 45+ – 12.000 dinara

Ovako je bilo prošle godine!

Sport Zapada

Prijave uveliko traju, zato

Znamo da ste bili nestrplivi, ali je to bilo potrebno da bi oni ostali neprevaziđeni. O njima se piše, potom godinu dana priča. Oni znaju šta hoće, oni su najbolji i najbrojniji u regionu. Obećavaju spektak i pouzdani su partneri. Svi vole da igraju kod njih. Poštuju dogovoreno. Zato i jesu tu gde su i možda najbolji u regionu. Njihov moto je “UVEK MOŽE BOLJE”.

Ostalo je još 15 dana do pa onda kao i uvek neka gori ZORKA!

Dobro došli na još jednu nezaboravnu Božićnu čaroliju u njihovoj režiji!

Kao i do sada bićemo neizbežan deo ovog turnira!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turniri

Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT pobjednik zimskog turnira u Omišu!

Published

on

By

Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT je pobjednik drugog izdanja zimskog turnira u Omišu. U finalu su zasluženo pobijedili Utilis Žrnovnicu rezultatom 3:0. Ekipa iz Dugog Rata je najviše pokazala tijekom cijelog turnira, dovoljno je reći da su tijekom turnira postigli 28, a primili svega 3 pogotka.

Čestitamo ekipi Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT na osvojenom prvom mjestu.

UTILIS ŽRNOVNICA – SV. JOSIP DUGI RAT JAKO SPORT 0:3

STRIJELCI: 0:1 Ivan Šarić, 0:2 Luka Jurić, 0:3 Ante Marčić

SASTAVI

UTILIS ŽRNOVNICA: Josip Bartulić, Duje Bilić, Ivan Gilić, Bruno Kukoč, Jure Bartulić, Stipe Ordulj, Ivan Bulić, Jure Cvjetković, Vice Buzov, Šime Jurčić, Mario Vuković

SV. JOSIP DUGI RAT JAKO SPORT: Duje Kulušić, Ante Dragošević, Ante Marčić, Luka Tokić, Ivan Šarić, Luka Jurić, Marko Čapeta, Frane Pleić, Marko Galiot, Boris Ercegović, Ivica Križanac

Continue Reading

Turniri

Zimski turnir Omiš: Finalni dan na Ribnjaku!

Published

on

By

Danas je na rasporedu finalni dan na zimskom turniru Omiš. Uvertira u finale će biti Penalty Cup, zanimljivo natjecanje u izvođenju penala.

Veliko finale nam donosi susret između Utilis Žrnovnice i Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT. Utilis Žrnovnica se pokazala kao “nagazna mina” za favorite, dok Sv. Josip Dugi Rat kroz cijeli turnir djeluje dominantno. Ekipa iz Žrnovnice je u veliko finale stigla na pogon Josipa i Jure Bartulića, dok ekipu iz Dugog Rata predvode vodeći strijelac turnira Ivan Šarić i Luka Tokić. Nema sumnje kako nas očekuje uzbudljivo finale drugog izdanja zimskog turnira Omiš.

Continue Reading

Turniri

Zimski turnir Omiš: Prijavi se na Penalty Cup!

Published

on

By

Sutra su na rasporedu nova uzbuđenja na zimskom turniru Omiš. Organizatori su se odlučili dodatno potruditi i finalni dan začiniti novim natjecanjem, ovaj put u izvođenju penala. Pravila Penalty Cup-a su su jednostavna, svaka ekipa se sastoji od dva člana (vratar + igrač), pucaju se tri penala, ako nakon toga ne bude pobjednika slijedi raspucavanje. Pobjednik prolazi u sljedeću fazu natjecanja, dok gubitnik ispada. Konačni pobjednici odlaze kući bogatiji za 150€.

Continue Reading

Najčitanije

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.