Connect with us

Turniri

“Ljig 2023” i ove godine pred vama je “Veliki Noćni Turnir u Malom Fudbalu”!

Published

on

Ovogodišnji turnir “Ljig 2023” je što se tiče organizacije završio pripreme i sve je spremno za “leteći start” u mestu koje se nalazi na raskrsnici puteva vezanih za poznatu Ibarsku magistralu i auto-put.

Kao i svako leto do sada se u organizaciji Opštine Ljig i Sportskog Saveza organizuje tradicionalni “Noćni Turnir u Malom Fudbalu” u ovoj opštini koji je i ove godine značajno podigao kvalitet u odnosu na prethodne sezone i omogućiće takmičarima i publici maksimalno zadovoljstvo da uživaju u čarima ovog izuzetnog sporta. Takmičenje će se odvijati na terenima Ljiške “Gimnazije”.

Ljig 2023

U sklopu priprema za ovu tradicionalnu, poznatu i popularnu sportsku manifestaciju, urađeni su potporni zidovi i konstrukcije sa zaštitnim mrežama iza golova što znatno poboljšava kvalitet mečeva i samu regularnost.
Kao što napomenusmo, unazad dve godine kvalitet turnira je značajno podignut. Pored povećanog nagradnog fonda, angažovane su sudije iz futsala, koji dele pravdu na mečevima na malim terenima FSS-a Srbije uz povećane kotizacije i izmenjene propozicije u cilju jasnijih, preciznijih i usklađenih pravila učešća na turniru vaših ekipa.


Organizatori očekuju dobar odziv ekipa i što je najvažnije, veliki broj posetilaca ljubitelja malog fudbala. Turnir je ne samo mesto gde se prati takmičenje u malom fudbalu, već i omiljeni događaj i prilika za druženje dece, mladih, sportista, penzionera, kao i Ljižana koji žive i rade u drugim gradovima i inostranstvu. Mnogi od njih viđaju se jednom godišnje i to baš na ljiškom turniru.


Tačan datum početka takmičenja i nagradni fond biće objavljeni na sportskom portalu www.sport24.rs , kao i na plakatama koje će biti postavljene u Ljigu i okolnim mestima.

Ljig 2023

Turnir se igra u sledećim kategorijama:
– Pioniri (2009/10),
– Petlići (20011 i mlađe),
– Seniori
.

Nagrade u seniorskoj konkurenciji:

1. mesto 200.000 RSD

2. mesto 80.000 RSD

3. mesto 30.000 RSD

Prijave ekipa kao i informacije o turniru možete dobiti na sledeće brojeve telefona:

064/44-65-077 i 064/861-44-08.

Pozovite i prijavite vaše ekipe za “Noćni Turnir u Malom Fudbalu Ljig 2023” a Futsal Balkan će kao i za sve turnire biti na pravom mestu i u pravo vreme da imate tačne imformacije!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.