Connect with us

Turniri

MDM/WWin pobjednik 30. Božićnog memorijalnog turnira “Mišo Tamindžija” u Nevesinju

Published

on

MDM/WWin pobjednik turnira u Nevesinju

Sinoć je u prepunoj SD “Nevesinjka” odigrano veliko finale seniora na ovogodišnjem memorijalu u Nevesinju, a pobjednički pehar pripao je ekipi MDM/WWin koja je sa 6:3 bila bolja od prošlogodišnjeg osvajača trebinjske Hrupjele.

MDM/WWin je pripao pobjednički pehar, prelazni pehar, medalje i novčana nagrada od rekordnih 8000 KM, dok je Hrupjeli pripala novčana nagrada u iznosu od 2000 KM.

Strijelci za novog osvajača u finalu bili su Pušić 2, Šunjić, Radmilović, Peko i Vlaho, dok su za Trebinjce pogađali Ćavar, Kahvedžić i Mršo.

Sastav šampionske ekipe: Marušić, Bevanda, Peko, Šunjić, Božić, Vlaho, Vučina, Tipurić, Pušić, Radmilović i Ivanković.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je golman Goran Marušić iz pobjedničke ekipe, dok je najbolji strijelac Filip Vujović iz ekipe Restoran Atrium, koja je takmičenje završila u polufinalu.

Na finalnoj večeri jubilarnog 30. memorijala organizacioni odbor je uručio plakete pojedincima i institucijama koji su godinama unazad na različite načine doprinijeli ovoj manifestaciji.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.