Connect with us

Turniri

MDM/WWin pobjednik 30. Božićnog memorijalnog turnira “Mišo Tamindžija” u Nevesinju

Published

on

MDM/WWin pobjednik turnira u Nevesinju

Sinoć je u prepunoj SD “Nevesinjka” odigrano veliko finale seniora na ovogodišnjem memorijalu u Nevesinju, a pobjednički pehar pripao je ekipi MDM/WWin koja je sa 6:3 bila bolja od prošlogodišnjeg osvajača trebinjske Hrupjele.

MDM/WWin je pripao pobjednički pehar, prelazni pehar, medalje i novčana nagrada od rekordnih 8000 KM, dok je Hrupjeli pripala novčana nagrada u iznosu od 2000 KM.

Strijelci za novog osvajača u finalu bili su Pušić 2, Šunjić, Radmilović, Peko i Vlaho, dok su za Trebinjce pogađali Ćavar, Kahvedžić i Mršo.

Sastav šampionske ekipe: Marušić, Bevanda, Peko, Šunjić, Božić, Vlaho, Vučina, Tipurić, Pušić, Radmilović i Ivanković.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je golman Goran Marušić iz pobjedničke ekipe, dok je najbolji strijelac Filip Vujović iz ekipe Restoran Atrium, koja je takmičenje završila u polufinalu.

Na finalnoj večeri jubilarnog 30. memorijala organizacioni odbor je uručio plakete pojedincima i institucijama koji su godinama unazad na različite načine doprinijeli ovoj manifestaciji.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turniri

Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT pobjednik zimskog turnira u Omišu!

Published

on

By

Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT je pobjednik drugog izdanja zimskog turnira u Omišu. U finalu su zasluženo pobijedili Utilis Žrnovnicu rezultatom 3:0. Ekipa iz Dugog Rata je najviše pokazala tijekom cijelog turnira, dovoljno je reći da su tijekom turnira postigli 28, a primili svega 3 pogotka.

Čestitamo ekipi Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT na osvojenom prvom mjestu.

UTILIS ŽRNOVNICA – SV. JOSIP DUGI RAT JAKO SPORT 0:3

STRIJELCI: 0:1 Ivan Šarić, 0:2 Luka Jurić, 0:3 Ante Marčić

SASTAVI

UTILIS ŽRNOVNICA: Josip Bartulić, Duje Bilić, Ivan Gilić, Bruno Kukoč, Jure Bartulić, Stipe Ordulj, Ivan Bulić, Jure Cvjetković, Vice Buzov, Šime Jurčić, Mario Vuković

SV. JOSIP DUGI RAT JAKO SPORT: Duje Kulušić, Ante Dragošević, Ante Marčić, Luka Tokić, Ivan Šarić, Luka Jurić, Marko Čapeta, Frane Pleić, Marko Galiot, Boris Ercegović, Ivica Križanac

Continue Reading

Turniri

Zimski turnir Omiš: Finalni dan na Ribnjaku!

Published

on

By

Danas je na rasporedu finalni dan na zimskom turniru Omiš. Uvertira u finale će biti Penalty Cup, zanimljivo natjecanje u izvođenju penala.

Veliko finale nam donosi susret između Utilis Žrnovnice i Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT. Utilis Žrnovnica se pokazala kao “nagazna mina” za favorite, dok Sv. Josip Dugi Rat kroz cijeli turnir djeluje dominantno. Ekipa iz Žrnovnice je u veliko finale stigla na pogon Josipa i Jure Bartulića, dok ekipu iz Dugog Rata predvode vodeći strijelac turnira Ivan Šarić i Luka Tokić. Nema sumnje kako nas očekuje uzbudljivo finale drugog izdanja zimskog turnira Omiš.

Continue Reading

Turniri

Zimski turnir Omiš: Prijavi se na Penalty Cup!

Published

on

By

Sutra su na rasporedu nova uzbuđenja na zimskom turniru Omiš. Organizatori su se odlučili dodatno potruditi i finalni dan začiniti novim natjecanjem, ovaj put u izvođenju penala. Pravila Penalty Cup-a su su jednostavna, svaka ekipa se sastoji od dva člana (vratar + igrač), pucaju se tri penala, ako nakon toga ne bude pobjednika slijedi raspucavanje. Pobjednik prolazi u sljedeću fazu natjecanja, dok gubitnik ispada. Konačni pobjednici odlaze kući bogatiji za 150€.

Continue Reading

Najčitanije

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.