Connect with us

Turniri

Memorijalni turnir na male branke Marko Barešić – Omer

Published

on

U tijeku su prijave za 5. memorijalni turnir na male branke Marko Barešić – Omer u organizaciji MNŠK Fortuna Drage. Turnir se igra u čast Marka Barešića – Omera koji je bio srce i duša MNŠK Fortuna Drage.

Turnir će biti održan na starom dragarskom legendarnom igralištu “Pijacal” koje se nalazi u centru mjesta. Sponzori turnira su: Općina Pakoštane, TZ Pakoštane, Val obrt za ribarstvo i izvođenje instalacija, ALU i PVC stolarija Orlović, Mesnica Nakićen, Restoran Gabre i Pizzeria Porat.

Organizatori su pripremili rekordni nagradni fond od 3.700 eura! Svoju ekipu možete prijaviti na broj telefona 095 913 5654 (Bepo) ili putem Facebook/Instagram stranice MNŠK Fortuna Drage. Posjetitelje na finalnoj večeri očekuje bogata lutrija i spektakularni koncert Maje Šuput.

Prošlogodišnje izdanje turnira je privuklo brojne ljubitelje malog nogometa koji su imali prilike uživati u sjajnim potezima i uzbudljivim utakmicama. Na turniru je nastupilo čak 80 ekipa! Branitelj naslova je ekipa Autoteam koju je do naslova predvodio Tino Junaković, najbolji igrač turnira.

Turnir u Dragama je postao prepoznatljiv u Dalmaciji i stekao reputaciju jednog od najboljih turnira na male branke (3 x 3) stoga nema sumnje da će i ovogodišnje izdanje turnira privući veliki broj posjetitelja . Prijavite svoju ekipu i budite dio malonogometnog spektakla u Dragama.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.