Connect with us

Turniri

MNE Dynamic pobjednik “Sami protiv svih 2023.”

Published

on

MNE Dynamic je pobjednik malonogometnog turnira “Sami protiv svih” koji se održao u organizaciji HMNK Rijeka, KN Armada Rijeka i MNK Kvarner.

Sinoć je završen drugi po redu malonogometni turnir “Sami protiv svih”. Ekipa MNE Dynamic je najviše pokazala od 24 ekipe koje su nastupile na turniru i više nego zasluženo osvojila prvo mjesto i bogatu nagradu od 3.000 eura. Dynamic je u šest odigranih utakmica postigao čak 34, a primio svega 3 pogotka što dovoljno govori o njihovoj dominaciji tijekom turnira. Dynamic je jučer na završnom danu prvo u četvrtfinalu pobijedio Generali team iz Opatije rezultatom 4:1, da bi u polufinalu uvjerljivo svladao MNK Futsal Labin za koji su nastupali ozbiljni prvoligaški igrački (Dean Moravac, Manolo Bilić) rezultatom 7:0! U velikom finalu Dynamic je od početka utakmice nametnuo svoj ritam i sjajnom igrom ponovno slavio rezultatom 7:0, ovaj put protiv “Kontra Desetki”. U pobjedničkoj ekipi tijekom završnog dana istaknuo se trojac Elvir Husarić, Željko Tomić i Max Vesel. U utakmici za 3. mjesto MNK Futsal Labin je svladao CB Manhattan & Armada nakon izvođenja penala (regularni dio utakmice završio rezultatom 2:2). Kada su u pitanju pojedinačne nagrade, najboljim igračem turnira je proglašen Elvir Husarić (MNE Dynamic), najboljim vratarom Marijo Vidović (Kontra Desetke), dok se titulom najboljeg strijelca okitio Željko Tomić iz pobjedničke ekipe.

MNE Dynamic
Pobjednička ekipa – MNE Dynamic

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.