Connect with us

Turniri

“Тrio Stara Pazova” osvojio 30. jubilarnu Novu Pazovu!

Published

on

Nova Pazova pobednik
Instagram KMF Nova Pazova

Nakon par godina pauze u Novoj Pazovi odigran je 30.jubilarni “Božićni Turnir Nova Pazova 2022/23”.

Kao što smo najavili, spektakl u najavi i to kakav. Jubilarac čiju je organizaciju na sebe preuzeo između ostalih i futsaler KMF Nova Pazova. Budimir Borisavljević od početka pa do samog proglašenja pobednika izneo je organizaciju ovog događaja. Naravno da svega toga ne bi bilo da im u pomoć nisu izašli Opština Stara Pazova, mesna zajednica Nova Pazova. A kao neizostavni šraf u organizaciji je bila i sama KMF “Nova Pazova”. Ispostavilo se kao tačna naša pretpostavka da će parket u Novoj Pazovi goreti od 23.12.2022. godine. Sportska hala Sveti Sava i ljubitelji futsala imali su čemu se nadati.

Četiri kategorije na povratku tradicije zimskih turnira u Novoj Pazovi.

Seniori, Biznis liga, Omladinci (2003/04/05) i Kadeti (2006/07/08).

Osvajači trofeja i vrednih nagrada su:

U kategoriji “omladinci” ekipa Pneumatik Fleks

U kategoriji “biznis liga” ekipa Moluks

A u velikom finalu!

Sve takmičarske kategorije je trebalo organizovati i urediti. I bilo je tako. Svi su, da ne krijemo, sa nestrpljenjem čekali šlag na tortu. Meč za koji se uvek tražilo najbolje mesto na tribinama. Sve pod konac i već je FINALE zakucalo na vrata. Nova Pazova je bila spremna za vrhunac turnira.

“Trio Stara Pazova” vs “SIND”

Finale za jubilarno anale!

Sa jedne strane Džoni Josimović, Pavle Pešić, Velibor Kalanović, Stefan Kokotović, Dule Majstorović, Buda Borisavljević, Stefan Krkobabić, Boško Kukolj, Lazar Petrašević, Ivan Stojnić Lopi.

Za “SIND” skup futsalera: Predrag Rajić Raja, Živić, Lazić, Ninoslav Aleksić, Veroljub Vukadinović Tataba, Popović, Miljan Radmanović, Uroš Krasnić, Stefan Stanojević, Boba Rajčević.

Istinski spektakl pred punim tribinama. Sudar “Titana” i na kraju pobeda ekipe “Diskont Trio” rezultatom 5:2.

MALI FUDBAL NOVA PAZOVA FINALE SIND – DISKONT TRIO 2-5

Da dodamo još da je najbolji pojedinac turnira reprezentativac Srbije Lazar Petrašević (Trio).

Nova Pazova. Najbolji igrač turnira Lazar Petrašević (Trio)
Najbolji igrač turnira Lazar Petrašević (Trio)

Najbolji golman turnira je Nikola Josimović (Trio) dok je epitet najboljeg strelca poneo Uroš Milešević (Drča Trans).

Nova Pazova 30.put je završena. Vidimo se sledeće zime u još boljem izdanju, ako može to…

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turniri

Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT pobjednik zimskog turnira u Omišu!

Published

on

By

Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT je pobjednik drugog izdanja zimskog turnira u Omišu. U finalu su zasluženo pobijedili Utilis Žrnovnicu rezultatom 3:0. Ekipa iz Dugog Rata je najviše pokazala tijekom cijelog turnira, dovoljno je reći da su tijekom turnira postigli 28, a primili svega 3 pogotka.

Čestitamo ekipi Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT na osvojenom prvom mjestu.

UTILIS ŽRNOVNICA – SV. JOSIP DUGI RAT JAKO SPORT 0:3

STRIJELCI: 0:1 Ivan Šarić, 0:2 Luka Jurić, 0:3 Ante Marčić

SASTAVI

UTILIS ŽRNOVNICA: Josip Bartulić, Duje Bilić, Ivan Gilić, Bruno Kukoč, Jure Bartulić, Stipe Ordulj, Ivan Bulić, Jure Cvjetković, Vice Buzov, Šime Jurčić, Mario Vuković

SV. JOSIP DUGI RAT JAKO SPORT: Duje Kulušić, Ante Dragošević, Ante Marčić, Luka Tokić, Ivan Šarić, Luka Jurić, Marko Čapeta, Frane Pleić, Marko Galiot, Boris Ercegović, Ivica Križanac

Continue Reading

Turniri

Zimski turnir Omiš: Finalni dan na Ribnjaku!

Published

on

By

Danas je na rasporedu finalni dan na zimskom turniru Omiš. Uvertira u finale će biti Penalty Cup, zanimljivo natjecanje u izvođenju penala.

Veliko finale nam donosi susret između Utilis Žrnovnice i Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT. Utilis Žrnovnica se pokazala kao “nagazna mina” za favorite, dok Sv. Josip Dugi Rat kroz cijeli turnir djeluje dominantno. Ekipa iz Žrnovnice je u veliko finale stigla na pogon Josipa i Jure Bartulića, dok ekipu iz Dugog Rata predvode vodeći strijelac turnira Ivan Šarić i Luka Tokić. Nema sumnje kako nas očekuje uzbudljivo finale drugog izdanja zimskog turnira Omiš.

Continue Reading

Turniri

Zimski turnir Omiš: Prijavi se na Penalty Cup!

Published

on

By

Sutra su na rasporedu nova uzbuđenja na zimskom turniru Omiš. Organizatori su se odlučili dodatno potruditi i finalni dan začiniti novim natjecanjem, ovaj put u izvođenju penala. Pravila Penalty Cup-a su su jednostavna, svaka ekipa se sastoji od dva člana (vratar + igrač), pucaju se tri penala, ako nakon toga ne bude pobjednika slijedi raspucavanje. Pobjednik prolazi u sljedeću fazu natjecanja, dok gubitnik ispada. Konačni pobjednici odlaze kući bogatiji za 150€.

Continue Reading

Najčitanije

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.