Connect with us

Turniri

Ruma definitivno na futsal sceni nakon…

Published

on

Ruma Agrar Petrović

Publika u Rumi imala je prilike od 21.decembra 2022.godine pa sve do 08.januara 2023.godine da uživa u vrhunskom festivalu futsala u Sportskom Centru Ruma.

Bitno je to što svi znaju ponovo gde je Ruma

I to ponajviše zahvaljujući podršci Opštine Ruma i Sportskom Savezu Opštine Ruma na sveobuhvatnoj organizaciji turnira. Naravno da bi sve funkcionisalo kao pod konac pobrinuo se gospodin Marko Der, direktor turnira, koji je dao kratak osvrt na ovaj veličanstveni povratak futsala u Rumu.

Mogu da kažem da sam veoma zadovoljan organizacijom turnira, da se sav trud i rad organizacionog odbora isplatio i da smo opravdali poverenje građana i zaljubljenika u ovaj sport. Ekipe su bile izuzetno kvalitetne a utakmice borbene, zanimljive i lepe za oko.
Celokupan turnir je propratilo skoro preko 12 000 gledalaca koji su imali prilike da uživaju u pravim futsal čarolijama.
Ispred organizacionog odbora zahvalio bih se svima koji su doprineli organizaciji turnira i vratili ga na fudbalsku mapu. Naravno da sa nestrpljenjem očekujemo sledeći, gde ćemo pokušati da lestvicu podignemo jos višlje i našu Rumu predstavimo u jednom lepom sportskom svetlu, kako i zaslužuje!

Pune tribine i totalni futsal

Ono što je bitno u ovom trenutku je to da je turnir u Rumi nastavio tradiciju koja je bila prekinuta skoro deceniju.

Velika očekivanja koja je organizator imao od ovog turnira opravdana su u svakom aspektu. Broj prijavljenih ekipa, kvalitet ekipa, broj posetilaca, ambijent, kao i celokupne ogranizacija.

Medijski izvrsno najavljen spektakl nije mogao proći neprimećen tako da su do finala tribine bivale sve punije i punije.

Prepune tribine i preko 1500 gledalaca pratilo je finale dok je tokom turnira na tribinama bilo i do 1000 gledalaca.

A najbolji među…

Pobednik turnira u kategoriji kadeti je ekipa NS Jevremović iz Inđije. Ona je u finalu pobedila ekipu Bagzon Vila iz Sremske Mitrovice rezultatom 3:2.

Pobednik turnira u kategoriji veterana je ekipa Mikom koja je u finalu pobedila ekipu Sremske vesti rezultatom 4:1.

Za titulu i ček od 600.000 dinara na megdan su izašle ekipe Agrar Petrović i Drča Trans.

Nakon fenomenalnog predstavljanja ekipa u NBA stilu i dva fantastična poluvremena, posle poslednjeg sudijskog zvižduka, pobednik ZIMSKOG FUTSAL TURNIRA RUMA 2022/2023 je postala ekipa Agrar Petrović iz Šapca!

Ekipi “Agrar Petrović” je pripala novčana nagrada od 600.000 dinara, dok je drugoplasirana ekipa dobila 100.000 dinara.

Titulu najboljeg igrača turnira poneo je Marinković Mirko ( Agrar Petrović), najbolji strelac Drago Šljukić (Drča Trans)

Ruma najbolji pojedinci

Najbolji golman je Danijel Ružičić Danac.

Ruma najbolji golman

Sve u svemu savršena organizacija od početka do kraja turnira. Ruma i sledeće godine, bolje i kvalitetnije? Bitno je da je futsal mapa zimskih turnira sa mestom Ruma ucrtana!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.