Connect with us

Turniri

SAMI PROTIV SVIH 2024. powered by ADMIRAL BET

Published

on

HMNK Rijeka u suradnji s MNK Kvarner organizira futsal turnir “SAMI PROTIV SVIH” u čast navijačke skupine “Armada”. 

FUTSAL TURNIR U ČAST ARMADE!

Armada je riječka navijačka skupina nastala 1987. godine koja podržava nogometni klub HNK Rijeka i futsal klub HMNK Rijeka. Nastala je okupljanjem tridesetak mladih navijača na terasi robne kuće Rijeka. Ideja samog naziva navijačke skupine potječe iz Španjolske, preciznije od “Nepobjedive armade” ili “Španjolske armade”, španjolske flote koja je trebala izvršiti invaziju na Englesku od koje također i potječe armadina simbolika broda.

Treće izdanje futsal turnira “SAMI PROTIV SVIH” u čast navijačke skupine Armada povodom njihovog 37. rođendana okupiti će i ove godine 24 futsal ekipe koje će se boriti za fond nagrada od visokih 7.000 €. Ekipe će biti raspoređene u 8 skupina po 3, a dvije najbolje iz svake skupine nastaviti će svoj put u 1/8 finala turnira. Prvo izdanje turnira održalo se na Kozali u Dvorani Dinko Lukarić, a prošle godine turnir se preselio na Matulje u prekrasni Amfiteatar gdje će se održati i ove godine u sklopu Matuljskih ljetnih večeri.

Prošlogodišnji pobjednici turnira MNE DYNAMIC ove godine neće nastupiti na turniru, ali se vraćaju osvajači prvog izdanja turnira, slovenska ekipa AM TEAM KAMNIK. Na turniru će pravdu dijeliti kao i svake godine prvoligaški futsal suci.

Ekipe se mogu prijaviti FB porukom na službenoj stranici turnira ili na broj mobitela organizatora +385 99 7373 880. Prijave su otvorene do petka 14.lipnja u ponoć ili ranije ukoliko dođe do popunjenosti mjesta. Prve 24 ekipe koje uplate kotizaciju ulaze u ždrijeb koji će se održati u srijedu 19.lipnja uz LIVE prijenos na službenoj FB stranici turnira. Sponzor turnira NOVINET.tv omogućio je i live prijenos završnice turnira, od polufinalnih utakmica.

Generalni sponzor turnira je drugu godine u nizu kladionica ADMIRAL BET, a od ostalih sponzora koji su se, za sada, odlučili biti dio turnira izdvajamo: HRnogometNOVINET.tvSTORM securityTENT EVENTGarcon barCOMO TEMPERA i TIA partnerMedijski partneri turnira su NOVI LIST, RADIO RIJEKA, KANAL RI, TORPEDO, POD UČKOM i FUTSAL BALKAN.

Prijavite svoju ekipu na vrijeme i budite dio futsal spektakla na Matuljima!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.