Connect with us

Turniri

Startao “Sami protiv svih” 2023.

Published

on

Jučer je otvoreno drugo izdanje malonogometnog turnira “Sami protiv svih” koji se održava u organizaciji HMNK Rijeka, KN Armada Rijeka i MNK Kvarner.

Prvog dana turnira odigrano je 6 utakmica po skupinama. Turnir je otvoren utakmicom između “Carwash Kantrida CB Dominus” i “Old Town”. “Old Town” je poveo pogotkom Luke Božića, ali to je bilo sve od “Starog Grada” s obzirom da je “Carwash Kantrida CB Dominus” preuzela inicijativu i na krilima dvojca Karlo Šneler Andrea Štemberger stigla do pobjede (5:1). U drugoj utakmici “Indijanci” su slavili nad “Generali Team Opatija” rezultatom 4:1. U redovima “Indijanaca” istaknuo se Petar Šušnjar s dva postignuta pogotka. U trećoj utakmici dana jedan od favorita turnira MNE Dynamic je uvjerljivo slavio nad MNK Ronjgi (8:1). U redovima Dynamica se istaknuo dvojac Vedran Frelih i Max Vesel s po dva postignuta pogotka. U četvrtoj utakmici “Žuti Mravi” su u uzbudljivom susretu slavili protiv “Psina” (5:3). “Psine” su bile uporne i dva puta se vraćale u susret, ali u samoj završnici susreta “Žuti Mravi” su stigli do pobjede. U redovima “Žutih Mrava” se istaknuo Patrik Balukčić s dva postignuta pogotka, dok je kod “Psina” jednako efikasan bio Subala Kristić. U petoj utakmici dana jedan od nositelja turnira “CB Manhattan” je rutinski slavio protiv “Kastav Pub” rezultatom 6:1. “CB Manhattan” je do pobjede predvodio Marko Pećar, dojučerašnji igrač HMNK Rijeka s tri postignuta pogotka. U posljednjoj utakmici jučerašnjeg programa “Fast food Buddys” je slavio protiv “Desetke kontra” minimalnim rezultatom (1:0). Izjednačenu utakmicu je odlučio autogol Tea Pastuhovića.

Sami protiv svih
Jučerašnji rezultati

Danas nas na turniru “Sami protiv svih” očekuje novih 6 utakmica po skupinama.

Sami protiv svih
Današnji raspored

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.