Connect with us

BIH

Sve čari što futsal ima pružiće vam 2.”Turbetska Zima”!

Published

on

Dobrodošli na drugo po redu, još jedno veliko, uzbudljivo izdanje malonogometnog turnira “Turbetska Zima 2024”, koji će ponovno zagrejati atmosferu i vaše dlanove u hladnim danima!

MZ Turbe uz pomoć generalnih sponzora i Organizacionog odbora turnira koji čine Ministarstvo obrazovanja, nauke, mladih, kulture i sporta SBK na čijem čelu se nalazi ministar Bojan Domić, “Vlašić Gradnja D.O.O.”- Travnik, garantuju nezaboravno druženje i borbu za prestiž na ovom sportskom spektaklu koji se drugi put po redu održava na parketu dvorane OŠ “Turbe” u Turbetu, opština Travnik.

Ovogodišnje izdanje obećava još veći sportski spektakl, strastvene duele na terenu i nezaboravno zajedništvo između ljubitelja futsala.

Turbet, već prepoznat kao domaćin vrhunskih sportskih događanja, ponovo će biti epicentar futsal nadmetanja gde se možete sresti sa svom veličinom ove sportske elegancije. Teren će postati poprište za strastvene utakmice, a igrači će imati priliku pokazati svoje umeće pred zahtevnim izazovima.

Za 2. izdanje “Turbetske Zime” organizatori su obezbedili bogatiji nagradni fond u odnosu na premijerno izdanje tako da vas ove godine očekuje velikih 10.000 KM

Prijave ekipa su otvorene do 29.12.2023. godine dok kotizacija za učešće po ekipi iznosi 250 KM.

Žreb je predviđen za smiraj odlazeće 2023. godine 30.decembra u prostorijama KSC “TURBE” sa početkom od 18:00 časova a obzirom da je broj ekipa ograničen, požurite sa prijavama, latite se telefona u ruke i pozovite:

+387(0)61 558 491,
+387(0)62 554 806.

Otvaranje turnira je predviđeno za 03.01.2024. godine sa početkom od 19:00 sati uz najveće zvezde bosansko-hercegovačke muzičke scene.

Specijalni gosti koji će uveličati finale ovog spektakla su Rada Manojlović i Osman Hadžić.

Očekujemo da će se na ovom turniru okupiti timovi iz različitih krajeva regije, unoseći raznovrsnost u stilove igre i atmosferu na tribinama.

“Turbetska Zima 2024” neće biti samo prilika za sportsko nadmetanje, već i za gradnju trajnih prijateljstava među igračima i zaljubljenicima u futsal.

Verujemo da će ova zimska futsal čarolija postati tradicija koja povezuje ljude kroz ljubav prema futsalu i radosti zimskog sporta. Pratite nas kako biste bili u toku s događanjima, dramom na terenu i iznenađenjima koja nosi drugo izdanje malonogometnog turnira “Turbetska Zima 2024”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.