Connect with us

Turniri

Kreće “četvorka” groznica u Bijelom Polju na 52. “Vaso-Šaban-Momo” po redu memorijalnom turniru, izdržite još samo jednu nedelju!

Published

on

“Vaso-Šaban-Momo” memorijalni turnir u Bijelom Polju 52.put je pred vama. Epicentar svih sportskih dešavanja ovoga leta seli se na terene na stadionu malih sportova Nikoljac.

Futsal zaljubljenici imaće priliku da uživaju u svemu onome što ovome sportu daje epitet “magična igra na petoparcu”. Tradicija je tu, tim za pobede je napravljen odavno, standardi su postavljeni, dostignuti a ovo leto po svemu sudeći i prestignuti.

Tim organizatora na čijem čelu se nalazi direktor JU Centra za sport i rekreaciju Bijelo Polje gospodin Marko Maslovarić, uz novog sportskog direktora turnira, gospodina Ranka Dulovića, inače sina pokojnog Moma Dulovića po kome ovaj tradicionalni turnir nosi ime, stvara novu istoriju ovog sporta u regionu.

Ranko Dulović

Ranko je poznat kao ogroman fanatik što se tiče malog fudbala a predvodio je ekipu “Petice” nekoliko puta do finala. Svi oni zajedno pomerili su granicu koji su sami postavili te su se i pobrinuli da uz sve sadržaje, predstojeći 52. Memorijalni Turnir “Vaso-Šaban-Momo” postavi i rekord što se tiče novčanih nagrada, da ode stepenik više u odnosu na prethodne godine, tako da nagradni fond na

52. Memorijalnom Turniru “Vaso-Šaban-Momo” iznosi velikih 9.200,00 eura!

Dragi ljubitelji malog fudbala, pozivamo vas na 52. Memorijalni Turnir “Vaso-Šaban-Momo”. Dobro nam došli u grad sporta, dobro došli na najlepši deo sporedne stvari koju ovaj narod voli. Dobro došli na magičnu igru koja je osvojila ovaj svet. Dobrodošli u Bijelo Polje bastion Crne Gore!

Zato požurite sa prijavama koje su otvorene do 16.07.2023.godine pošto se u najavi očekuje učešće više ekipa i takmičara iz elitnih rangova takmičenja iz Crne Gore i regiona. Možda baš vaša ekipa bude imala priliku da odmeri snage na “petoparcu” protiv futsal mađioničara i pokaže da može stajati rame uz rame sa njima i voditi bitku za svaki pedalj terena i gol više koji bi bio iskorak ka vrednim novčanim nagradama koje su predviđene za najbolje.

Nagrade za najbolje na 52. Memorijalnom Turniru “Vaso-Šaban-Momo” su:

1.mesto 5.000,00 €

-2.mesto 2.500,00 €

-3.mesto 1.500,00 €

Najbolji igrač turnira 100,00 €

Najbolji golman turnira 100,00€

-Kotizacija za učešće na ovom futsal spektaklu u Bijelom Polju iznosi 100,00 € po ekipi.

Odbrojavamo poslednje sate do kraja prijava za ovaj spektakl koji svake godine privuče mnogobrojnu publiku na terene malih sportova Nikoljac čije tribine budu premale da prime sve zainteresovane koji žele da uživaju u vrelim letnjim večerima.

Ekipa Sutivana – osvajač 51. Memorijalnog Turnira “Vaso – Šaban – Momo”

Titulu najboljeg na 51.Memorijalnom Turniru “Vaso-Šaban-Momo” održanog prošlog leta brani ekipa SUTIVANA koja je u finalu nakon izvođenja penala bila bolja od Rocco Steakhouse u susretu koji je nakon regularnog dela završen 1:1.

Marko Maslovarić-Direktor JU Centra za sport i rekreaciju Bijelo Polje
51.Memorijalni Futsal Turnir ,,VASO-ŠABAN-MOMO”; ROCCO STEAKHOUSE -SUTIVAN 1:1 (8:9) FINALE

Prijave za učešće podnose se do 16.07.2023. godine u prostorijama JU Centar za sport i rekreaciju u ulici Neđeljka Merdovića br. 13, Sportski centar “Nikoljac” do 12:00 časova nakon čega je predviđen žreb.

Ekipa može biti sastavljena od 12 igrača sa jednoobraznim i numerisanim dresovima.

Telefoni za informacije:

+38267/855-525,

+38267/617-557,

+38269/341-141,

kao i e-mail: centarzasportbpolje@gmail.com

Futsal Balkan će i ovu veličanstvenu sportsku manifestaciju propratiti. Srećno svim učesnicima i organizatorima a publikum neka uživa u majstorijama najboljih u regionu!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.