Connect with us

Turniri

ZIMSKI FUTSAL TURNIR RUMA 2022/2023 sa milionskim fondom nagrada!

Published

on

Pod pokroviteljstvom Opštine Ruma i u organizaciji SC Ruma, Opštinskog fudbalskog Saveza Ruma, Sportskog Saveza Opštine Ruma, nastavlja se tradicija zimskog turnira u pitomom gradu Sremskog okruga podno Fuške gore.

Nakon skoro decenije ponovo na futsal mapi

“ZIMSKI FUTSAL TURNIR RUMA” je godinama predstavljao jedan od najprestižnijih turnira u malom fudbalu u regionu. Na samo 35 kilometara od Novog Sada i oko 50 kilometara od Beograda, sve je spremno za futsal spektakl!

Nakon 27 održanih turnira a potom višegodišnje pauze, Ruma se vraća na futsal mapu zimskih turnira. Sportski Centar će u decembru, u potpuno “renoviranom svetlu” spremno dočekati “ZIMSKI FUTSAL TURNIR RUMA 2022/2023” turnir, koji će na radost svih ljubitelja sporta ove godine biti ponovo organizovan uz “MILIONSKI NAGRADNI FOND”

Zato evo nas ponovo u Rumi iz koje poručuju

Da, želimo ponovo da budemo na fudbalskoj mapi najboljih zimskih turnira. Čekaju vas nova podloga, novo osvetljenje i još puno novih stvari spremnih za sve učesnike i posetioce ljubitelje “čarobne igre na petoparcu”!

Početak turnira je zakazan za 21.decembar 2022.godine, kada se posle nemalo deceniju Rumska publika a nadamo se i širi auditorijum, vraća u halu da gleda najbolji futsal. Puno sponzora i mnoštvo poklona i iznenađenja za učesnike i publiku!

Igra se po futsal pravilima, sistem igre je 4+1, lopta “magičma četvorka” i sve to uz vođenje pravde od strane internacionalne sudija.

Prijavite ekipu na vreme!

Rok za prijavu vaših ekipa je19.decembar 2022.godine, a prijave su već počele.

Telefon za informacije i prijave ekipa je +381(0)61-186-44-66,

Žiro račun za uplatu kotizacije:200-2884060101889-25

NAGRADNI FOND je neverovatnih 1.000.000 dinara i raspoređen je po sledećim kategorijama:

1.000.000 dinara:

  • Seniori – 750.000 dinara
  • Pioniri – 60.000 dinara
  • Kadeti – 130.000 dinara
  • Veterani – 60.000 dinara

Kotizacije po kategorijama su:

  • Seniori-15.000 dinara
  • Pioniri- 8.000 dinara
  • Kadeti -10.000 dinara
  • Veterani -8.000 dinara

Vidimo se u Rumi!

Futsal Balkan će propratiti turnir u celosti kao jedan od medijskih partnera.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turniri

Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT pobjednik zimskog turnira u Omišu!

Published

on

Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT je pobjednik drugog izdanja zimskog turnira u Omišu. U finalu su zasluženo pobijedili Utilis Žrnovnicu rezultatom 3:0. Ekipa iz Dugog Rata je najviše pokazala tijekom cijelog turnira, dovoljno je reći da su tijekom turnira postigli 28, a primili svega 3 pogotka.

Čestitamo ekipi Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT na osvojenom prvom mjestu.

UTILIS ŽRNOVNICA – SV. JOSIP DUGI RAT JAKO SPORT 0:3

STRIJELCI: 0:1 Ivan Šarić, 0:2 Luka Jurić, 0:3 Ante Marčić

SASTAVI

UTILIS ŽRNOVNICA: Josip Bartulić, Duje Bilić, Ivan Gilić, Bruno Kukoč, Jure Bartulić, Stipe Ordulj, Ivan Bulić, Jure Cvjetković, Vice Buzov, Šime Jurčić, Mario Vuković

SV. JOSIP DUGI RAT JAKO SPORT: Duje Kulušić, Ante Dragošević, Ante Marčić, Luka Tokić, Ivan Šarić, Luka Jurić, Marko Čapeta, Frane Pleić, Marko Galiot, Boris Ercegović, Ivica Križanac

Continue Reading

Turniri

Zimski turnir Omiš: Finalni dan na Ribnjaku!

Published

on

Danas je na rasporedu finalni dan na zimskom turniru Omiš. Uvertira u finale će biti Penalty Cup, zanimljivo natjecanje u izvođenju penala.

Veliko finale nam donosi susret između Utilis Žrnovnice i Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT. Utilis Žrnovnica se pokazala kao “nagazna mina” za favorite, dok Sv. Josip Dugi Rat kroz cijeli turnir djeluje dominantno. Ekipa iz Žrnovnice je u veliko finale stigla na pogon Josipa i Jure Bartulića, dok ekipu iz Dugog Rata predvode vodeći strijelac turnira Ivan Šarić i Luka Tokić. Nema sumnje kako nas očekuje uzbudljivo finale drugog izdanja zimskog turnira Omiš.

Continue Reading

Turniri

Zimski turnir Omiš: Prijavi se na Penalty Cup!

Published

on

Sutra su na rasporedu nova uzbuđenja na zimskom turniru Omiš. Organizatori su se odlučili dodatno potruditi i finalni dan začiniti novim natjecanjem, ovaj put u izvođenju penala. Pravila Penalty Cup-a su su jednostavna, svaka ekipa se sastoji od dva člana (vratar + igrač), pucaju se tri penala, ako nakon toga ne bude pobjednika slijedi raspucavanje. Pobjednik prolazi u sljedeću fazu natjecanja, dok gubitnik ispada. Konačni pobjednici odlaze kući bogatiji za 150€.

Continue Reading

Najčitanije

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.