Connect with us

BIH

KMF “Radnik MD Shop” sa prvog mjesta u doigravanje za prvaka

Published

on

U toku prethodnog vikenda odigrane su utakmice 18.kola. Premijer lige BiH. Nakon tih utakmica poznati su putnici u doigravanje, kao i ekipe koje se sele u niži rang.

Ekipe iz Bijeljine i Mostara su se direktno plasirale u polufinale i sada čekaju svoje protivnike. Bijeljinci drugu godinu za redom su osigurali prednost domaćeg terena kroz kompletno doigravanje.

U poslednjem kolu Radnik je gostovao u Vakufu, a trener Trifković je šansu pružio juniorima i igračima koji su imali manju minutažu u prethodnom periodu. Domaći su slavili rezultatom 4-1.

Polufinalne utakmice su na programu početkom maja, ali igrači ekipe KMF “Radnik MD Shop” neće odmarati, jer ih u aprilu očekuje utakmica u 1/2 Kupa Bosne i Hercegovine protiv MNK “Bubamara” Cazin, kao i završnica Kupa Republike Srpske, koja je na programu 12/13.4.2024 i igra se u Bijeljini.

Takođe i ekipa KMF “Radnik MD SHOP” U-19 je osvojila prvo mjesto, te se kao prvaci grupe Sjever, Premijer lige BiH plasirala na završni turnir, koje je na programu 20/21.4.2024.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.